Дорогу від Суходіл до Нововолинська не ремонтуватимуть, бо бракує коштів

23 Травня 2018, 15:41
3197

На ремонт деяких ділянок траси державного значення Ковель - Володимир-Волинський - Жовква не вистачає 100 мільйонів гривень.

Про це інформує БУГ

Начальник Служби Автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак повідомив про ділянки траси Ковель-Володимир-Волинський-Жовква, які через брак фінансування не будуть відремонтовані.

«Ми не маємо грошей на дорогу від залізничного переїзду в Нововолинську до річки Буг (поблизу кордону з Львівською областю біля села Литовеж, – авт.) і від Нововолинська, умовно кажучи, до села Суходоли. На ці 2 ділянки коштів нема.

Гроші є на: перший об’єкт – об’їзна Володимир-Волинська зі сторони Ковеля на Устилуг (48-й – 53-й кілометри), другий об’єкт – виїзд із Володимира-Волинського до 65-го кілометра (це в районі Суходол) і третій об’єкт – 73-й – 80-й кілометри, з Нововолинська починаємо і йдемо аж за залізничний перехід”, – зазначив він.

У 2017-му році відрізок дороги Ковель-Жовква, на який зараз забракло фінансування, опинився у списку найпроблемніших трас, де найчастіше трапляються ДТП. Підбірку найаварійніших трас України зробило видання РИА Новости Украина.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024