Перший заступник мера Володимира відвідав Молитовний сніданок Волині

01 Червня 2018, 16:27
1142

У луцькому драмтеатрі сьогодні відбувся Перший Молитовний сніданок Волині.

На нього з’їхалися більше двох сотень волинян - духовенство, представники влади обласного, районного та міського рівня, а також бізнесмени. На сніданку також були присутні народні депутати та в.о міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун

Володимир-Волинський на цьому благодійному заході представив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук. Більше про це Ярослав Анатолійович написав у своєму дописі на Фейсбук.

«Сьогодні відвідав Перший Молитовний сніданок Волині. Розпочався захід зі спільної молитви за сиріт, молодь, сім’ю, державу, Україну та учасників АТО, які захищають кордони нашої держави. Символічно, що у День захисту дітей, Молитовний сніданок мав і благодійну мету - збір коштів на гемоаналізатори для дитячих лікарень з метою раннього виявлення онкологічних захворювань крові. Молитовний сніданок став місцем єднання і порозуміння духовних лідерів, політиків, представників влади, бізнесу та громадськості. Сподіваюся, що такі заходи проводяться не востаннє», - йдеться у дописі першого заступника міського голови.

Нагадаємо, що 31 травня у Києві відбувся 7-ий молитовний сніданок. А на Волині такий благодійний сніданок цьогоріч організували вперше.






 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39