Володимирщина: в районі перевірили, як працюють оздоровчі табори

06 Червня 2018, 18:06
Три дитячі табори відпочинку функціонує на базі загальноосвітніх закладів району 3978
Три дитячі табори відпочинку функціонує на базі загальноосвітніх закладів району

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Володимир-Волинської райдержадміністрації Оксана Бігун проінспектувала дотримання санітарних норм, а також створення всіх умов для належної організації роботи пришкільних таборів з денним перебуванням у селах Хобултова, Березовичі та Микуличі.

Про це інформує відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації.

6 червня під час зустрічі з директорами пришкільних таборів та директорами шкіл Оксана Андріївна цікавилась програмами відпочинку, забезпеченням продуктами харчування та рядом інших немало важливих питань їх діяльності. Основну увагу акцентувала на забезпеченні якісного харчування та дотриманні санітарно-гігієнічних вимог.

Оксана Андріївна цікавилась програмами відпочинку, забезпеченням продуктами харчування та рядом інших немало важливих питань їх діяльності.
Оксана Андріївна цікавилась програмами відпочинку, забезпеченням продуктами харчування та рядом інших немало важливих питань їх діяльності.


Нагадаємо, три дитячі табори відпочинку функціонує на базі загальноосвітніх закладів району, де відпочинком охоплено 135 школярів віком від 7 до 17 років. Два табори - на базі Зарічанської сільської ради, де відпочиває 100 учнів, чотири табори – у Оваднівській ОТГ (140 дітей) та шість таборів створено на території Устилузької міської ради. Жодного табору відпочинку з денним перебуванням дітей немає на території Зимнівської сільської ради.







Оскільки, у районі уже розпочали підготовку до нового навчального року, то у ході робочої поїздки головний педагог району акцентувала увагу керівників освітніх закладів і на ремонті приміщень та благоустрої пришкільних територій.





 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024