Володимирчанам пропонують роботу на залізничній станції

08 Червня 2018, 17:14
3240

Для володимирчан відбувся міні-ярмарок вакансій за професіями «прибиральник службових приміщень» та «станційний робітник».

Захід відбувся за участю директора Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості Наталії Уколової, начальника станції Володимир-Волинський Нелі Гашинської та 12 осіб з числа безробітних.

Під час ярмарку начальник станції провела екскурсію для присутніх осіб по службовим приміщенням та території залізничного вокзалу, детально розповіла про вимоги до претендентів та розмір заробітної плати. Неля Михайлівна зауважила, що працівники залізниці забезпечуються соціальним пакетом та медичною страховкою, адже робота на залізниці потребує особливих вимог до здоров’я працівника. 


Проведення даного заходу дало можливість роботодавцю самостійно підібрати собі працівників із числа претендентів, а зареєстровані безробітні отримали можливість оцінити умови праці та розмір заробітної плати, ознайомитись з графіком роботи та соціальними гарантіями. 
Під час заходу роботодавцем були проведені індивідуальні співбесіди з безробітними.

В результаті, 9 присутнім на зустрічі були видані направлення на роботу.

Нагадаємо, днями, задля ознайомлення учнівської молоді з різноманітністю професій, фахівці Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості проведели для школярів Устилузької громади «Турнір знавців професій».

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024