Був такий звук, що всі сусіди повибігали: подробиці смертельної ДТП в Острівку

08 Червня 2018, 18:03
6470

В останній день травня у селі Острівок Володимир-Волинського району вантажівка збила 8-річного Георгія Зуба. Від отриманих травм хлопчик помер у лікарні.

За словами батьків загиблого, водій фури із місця пригоди зник. Подробиці - у сюжеті кореспондентів телеканалу «Нова Волинь».

Нагадаємо, аварія трапилась близько 18:00 31 травня. Тоді 60-річний водій вантажівки збив хлопчика, який тримав в руках велосипед. Чоловік з місця події втік.

За словами батька, Георгій разом з сусідським хлопчиком в момент аварії стояв на обочині. Велосипед він тримав у руках.

«Фура летіла просто. Водій обминав машину, яка стояла біля магазину, а довгий причіп занесло. І вже причіпом збило сина. Велосипед всмятку, Жора, коли я вибіг, лежав весь в крові і не дихав, голова розбита була...», - пригадує події того страшного дня Едуард Зуб.

Чоловік каже, що дитину відвезли у Володимир-Волинську лікарню. Звідти хотіли відправити до обласної дитячої у Луцьку, однак лікарі сказали, що стан занадто тяжкий.

Найбільше Едуард Зуб боїться, що смерть його дитини зійде з рук водієві. Адже він з місця аварії втік, а на освідування чоловіка привезли лише через шість годин. На той момент в крові винуватця аварії алкоголю не знайшли, чи був він раніше – вже невідомо.

Чоловік підозрює, що власник фури – Володимир-Волинська птахофабрика може вплинути на слідство. Зокрема у справі вже змінився слідчий.

«Збив дитину і втік – він гірший вбивці», - наголошує Едуард Зуб.

У 8-річний Георгія Зуба залишились брат і сестра. Батьки хлопчика надіються на справедливий перебіг слідства і те, що винуватець ДТП відповість перед законом.

Коментарі
13 Червня 2018, 17:40
Чому ви бажаєте комусь смерті? Невже не знаєте що такі слова даром не проходять? А бумерангом повертаються тим хто таке говорить? Якщо у вас є ще діти, то не говоріть такого, невже мало однієї біди...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024