У Володимирі привітали медичних працівників

15 Червня 2018, 15:00
3435

Колектив Володимир-Волинського територіально-медичного об'єднання приймав вітання напередодні Дня медичного працівника. 

Урочистості розпочалися зі святкової лікарської наради у територіальному медичному об’єднанні куди завітав мер міста Петро Саганюк, - інформують у мерії.

Зі словами вдячності за важку та дуже відповідальну роботу звернувся він до присутніх:

Дозвольте мені привітати вас напередодні вашого професійного свята. Здоров’я, найперше, вам міцного, нехай ваші дні будуть погожими, миру і добра у ваших домівках і нашому місті. Міська влада завжди буде стояти за підтримку нашої медичної галузі. Нажаль, не вдалося відстояти госпітальний округ у нашому місті, але, думаю, роботу в цьому напрямку треба продовжувати. Цьогоріч з міського бюджету тільки на медичне обладнання виділено понад мільйон гривень, капітально відремонтовано міський морг, проводяться ремонти у інших відділеннях. Маємо на меті замінити решту вікон у ТМО. Добре було б, аби медичну галузь підтримували і новоутворені громади, і депутати обласної ради. Я, депутатський корпус і виконавчий комітет робимо все задля того, щоб ви не відчували недофінансування галузі за рахунок державної медичної субвенції, вчасно отримували зарплату. Маю надію, що медична реформа у місті реалізується успішно, і тільки на користь громади, міста та вашого колективу.

За високу професійну майстерність, плідну працю в галузі охорони здоров’я та з нагоди Дня медичного працівника Подяки міського голови, грошові премії та квіти отримали: лікар-стоматолог Марія Адамович, лікар-педіатр Тамара Каленська,  лікар-педіатр Лілія Камінська, старша сестра медична Наталія Козачук, старша акушерка Галина Роговська,  сестра медична Олена Романчук,  лікар-онколог Тарас Шилівський.

Нагадаємо, у трьох районах Волині зафіксовано найбільше випадків кору. Володимир-Волинський районувійшов у цю трійку разом із Ковельським та Турійським.







 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39