На Володимирщині планують реконструювати приміщення під амбулаторії: оголошено тендери

25 Червня 2018, 10:00
1089

У Волинській області в рамках реалізації проекту Світового банку планують реконструювати приміщення під амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Про це повідомляє Громадське.Волинь.

Будівельні роботи відбудуться у рамках реалізації субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» проекту Міністерства охорони здоров’я України та Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».

Консультант з інженерних робіт субпроекту Світового банку Олександр Осмоловський зазначив, що роботи мають бути розпочаті з вересня-жовтня  2018 року. На виконання будівельних робіт передбачено до 8 – 9 місяців.

Завершити реконструкцію 17 амбулаторій загальної практики сімейної медицини на Волині планують у 2019 році.

19 червня у Волинські обласній державній адміністрації відбулася передтендерна конференція, де обговорювали 8 лотів на реконструкцію 17 приміщень, що стануть медичними закладами первинного рівня надання послуг області.

У передтендерній конференції взяли участь представники ТзОВ «Житлобуд-2», ПП «Константа-М», ТзОВ «Україна-Інженіринг», ПП «Промбуд-5», ПП «Вест-Вікторія».

Журналістка Мая Голуб, яка спільно з Київською школою економіки здійснює моніторинг виконання субпроекту на Волині, обмінялася контактами з присутніми представниками компаній для швидкої комунікації у разі скарг чи порушень під час проведення тендерів.

Основною метою конференції стало проведення сесії запитань-відповідей представників підприємств,  які виявили бажання взяти участь у відборі щодо надання будівельних послуг.  На передтендерній конфереції на запитання представників компаній відповідали консультанти Субпроекту Світового банку  та радник голови ОДА Валентин Цьось.

Консультантка з управління субпроектом Світового банку Марія Адамчукзазначила, що їх команда відкрита до співпраці та готова надавати вчасні та повні консультації для учасників тендеру. Уточнюючі питання можна надсилати й після проведення перетендерної конференції. Контакти команди субпроекту опубліковані на сайті управління охорони здоров’я  Волинської ОДА.

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ МОЖЛИВИХ УЧАСНИКІВ ТЕНДЕРІВ

Компанії, що займаються будівельними роботами, можуть  подавати пропозиції для проведення таких робіт:

лот 1 – NCB-W-6.1.2/1 «Реконструкція приміщень медичних закладів первинного рівня м. Ковель та Ковельського району Волинської області»,

лот 2 – NCB-W-6.1.2/2 «Реконструкція приміщень медичних закладів первинного рівня Ратнівського та Старовижівського районів Волинської області»,

лот 3 – NCB-W-6.1.2/3 «Реконструкція приміщень медичних закладів первинного рівня Камінь-Каширського та Любешівського районів Волинської області»,

лот 4 – NCB-W-6.1.2/4 «Реконструкція приміщень медичних закладів первинного рівня Маневицького та Рожищенського районів Волинської області»,

лот 5 – NCB-W-6.1.2/5 «Реконструкція приміщень медичних закладів первинного рівня Ківерцівського району Волинської області»,

Лот 6 – NCB-W-6.1.2/6 «Реконструкція приміщень медичних закладів первинного рівня Луцького району Волинської області»,

Лот 7 – NCB-W-6.1.2/7 «Реконструкція та капітальний ремонт приміщень медичних закладів первинного рівня Володимир-Волинського, Іваничівського районів та м. Нововолинськ Волинської області»,

Лот 8 – NCB-W-6.1.2/8 «Капітальний ремонт приміщення медичного закладу первинного рівня Турійського району Волинської області».

Після обрання переможця тендеру й підписання договору переможець зможе  розпочати роботи.

Пропозиції конкурсних торгів можна надсилати до 10.00 5 липня 2018 року в управління капітального будівництва ОДА. Того ж дня їх розкриють у присутності призначених представників учасників торгів і всіх, хто бажає бути присутніми, у малому залі Волинської обласної державної адміністрації ( м. Луцьк, майдан Київський, 9).

Довідково:

У Волинській області триває реалізація субпроекту “Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області” проекту Міністерства охорони здоров’я України та Світового банку “Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей”.

Журналістка Мая Голуб спільно з Київською школою економіки здійснюють моніторинг виконання субпроекту на Волині.

 

Мая ГОЛУБ

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39