Показали, як утримують полонених волинян, бійців 14-ї ОМБР

28 Червня 2018, 17:35
2293

Ще одне відео-підтвердження: любомльчанин Юрій Євтушок – у полоні так званої ЛНР.

У мережі з’явилося чергове відео від так званої «народної міліції ЛНР» про те, як утримують полонених волинян, бійців 14-ї ОМБР – уродженця Любомльщини Юрія Євтушка та його побратима ізсела Заріка Любешівського району Якова Веремейчика.

«Юра телефонував до Сергій Євтушок, свого рідного брата. Якому також торочив як мантру: нас не б'ють; все добре; нас годують. Після цього телефонувала дружина Вікторія Гордієнко до спікера «прес-конференцій» з проханням дати можливість поспілкуватись з Юрою. На початках відмова. Згодом, дали можливість поспілкуватись», – прокоментував Богдан Муха.

Далі наведені такі факти:

«Яша і Юра є банальними маріонетками і їх інтереси не враховуються тут ніяким чином.

Підтвердженням цієї тези є ось який факт. Юра передзвонив своєму брату Сергій Євтушок і мав з ним телефонну розмову. Чому саме брату, а не дружині він передзвонив? Як сказав Сергій Євтушок, він свій абонентський номер використовує більше 10 років. По цій причині Юра номер пам’ятає.

А ось номер дружини Вікторія Гордієнко він не пригадує, бо вона ним користується не такий значний проміжок часу. Юра хотів поспілкуватись зі своєю Вікторією і тому через Яшу попросив під час спілкування того зі своїм братом Roman Veremey, щоб Вікторія Гордієнко передзвонила до нього і він її почув. Це здорово, що між родичами існує оперативний зв’язок і злагодженість, тому розмова між Юрієм і Вікторія Гордієнко відбулась.

Але це свідчить про те, що інтереси Юри не враховуються, це «матеріал», який повинен відпрацювати на камеру епізод «спілкування з родичами». Не більше».

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39