Дорога з Володимира до Шацька приклад злочинної безвідповідальності

09 Липня 2018, 10:36
Дорога на Шацьк 2633
Дорога на Шацьк

Волиняни, не стримуючи емоцій, відверто кажуть, що дорога з Володимира-Волинського до Шацька - приклад злочинної безвідповідальності нашої влади.

Про це у своєму дописі у Facebook написав волинянин Антон Макарук.

Ця болюча тема не полишає,мабудь,нікого та ніколи, допоки існують безпринципні, безвідповідальні нікчеми та профани при посадах! Мова знову про "Автодор", управління інфраструктур при ОДА і ін. особистостей! Дорога з Володимира-Волинського до Шацька - це приклад злочинної безвідповідальності, ненависті до свого народу, до гостей України та Волині,це приклад ущербності та непотрібності чиновництва,які як насоси викачують гроші з бюджету та пожирають державність,як таку,взагалі! На цю злощасну ділянку можна возити екскурсії, знімати фільми, щоб показати, як не потрібно жити! Розуміючи, що грошей на побудову капітальної дороги немає, то люди проклинаючи владу, просять зробити, хоча б,нормальний ямковий ремонт! Але і цього не вміють, не хочуть зробити! Там, де були ЯМИЩА - стали горбища....Невже не входить в обов'язки керівників дорожніх служб перевірка доріг?..., - йдеться у дописі чоловіка.

Нагадаємо, у 2018 році у Володимирі-Волинському встигли покласти асфальт на 5-ти дорогах. На 4-ох об’єктах ведуться підготовчі роботи. Загалом у планах міської влади до кінця року побудувати ще 8-9 місцевих доріг.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024