У Володимирі відзначили чергову річницю визволення міста

20 Липня 2018, 16:30
1596

У княжому місті відзначили річницю визволення міста від нацистсько-фашистських загарбників

Зокрема, сьогодні, 20 липня 2018 році у Володимирі-Волинському відбулись урочисті заходи з нагоди Дня визволення міста від нацистсько-фашистських загарбників. Міський голова Петро Саганюк зустрівся з ветеранами Другої світової війни, привітав їх з такою визначною подією, - інформує прес-служба мерії.

Грошові  допомоги та квіти від міської влади Петро Данилович вручив Степану Абрамуку, Івану Жепецькому, Миколі Ємельянову, Івану Колтикову, Василю Павлову, Володимиру Сєдому, Любові Толкаченковій, Вірі Шиманській, Мойсею Юхтенку, Василю Юшку.




Опісля на площі Героїв міський голова Петро Саганюк, представники духовенства, громадських ветеранських організацій та небайдужі мешканці міста поклали квіти до Обеліска Слави та дошки пам’яті загиблим в зоні АТО військовослужбовцям, пролунав Гімн України та військовий салют.

Знаково, що цьогоріч місто, яке визволяв багато років тому від окупантів, відвідав учасник бойових дій Другої Світової війни, житель Ковельщини, Яків Чуль.






20 липня Якову Потаповичу виповнилося 95 років. Все своє життя після воєнних років він пропрацював в рідному селі в сільській раді, виховав дітей, онуків, які майже всі обрали вчительську професію. Воїн-визволитель пригадує ті страшні роки, вдячний Богу за те, що вистояв, і з біллю в серці просить закінчення сьогоднішнього військового конфлікту на сході України, адже там боронять від ворога рідну землю двоє його онуків.

Заходи також відвідали голова Волинської обласної Ради ветеранів війни та праці Олександр Булавін та голова Ковельської районної організації Валентина Січкар.

Музичний та церемоніальний супровід забезпечив військовий духовий оркестр 14-ої окремої механізованої бригади під керівництвом Ярослава Короля

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024