Володимиру-Волинському 1030 років: історія про серце міста

27 Липня 2018, 09:40
5870

Цими вихідними Володимир-Волинський відзначатиме 1030-у річницю з часу заснування міста.

З цієї нагоди відбудеться чимало культурних та розважальних заходів

Чудовий подарунок до Дня міста підготували працівники працівники історико-культурного заповідника «Стародавній Володимир», актори театру  «Різнобарв'я» та АТМ «Володимир».

Команда істориків, акторів та телевізійників зробила невеличкий екскурс в історію, аби володимирчани більше дізналися про історію свого міста.

Нагадаємо, цими вихідними Володимир-Волинський святкуватиме 1030 річницю з дня заснування міста. Наразі в місті тривають останні приготування до урочистостей.

 

Коментарі
29 Липня 2018, 05:58
особливо добре зіграла ....калюжа на площі... ))))))))
30 Липня 2018, 18:26
Була на дні міста Водимира-Волинського. Переглянувши новостворений фільм про Володимир вражена повною провінцією фільму... Фільм створювався за один день, про це свідчать калюжі, грязь, порепаний асфальт та пасмурна погода. Невже не можна було дочекатися сонячного дня, коли є колорит кольорів! Занадто багато уваги храму Різдва Христового а де ж Василіківса церква у формі квітки, а тим більше про собор Успіння Богородиці найбільшу та найдавнішу споруду міста навіть не згадується! Фільм не дає уяви про історичніть, автентичність а тим більше культурно- мистецьких потенціал міста. Кадри повторюється, наприклад Живородне джерело та інші, що взагалі є неприпустимим у кінематографі! А актори в непопрасованихх костюмах, без гриму, як перебранці на щедрівку! Взагалі не показано скульптур князів ДАНИЛА ТА ВАСИЛЬКА, скульптором Теодозій Бриж. Могли б і за такі кошти з громадського бюджету у розмірі 70 тис.грн. запросити і зйомки квадрокоптером Володимира Волинського. Не має назви фільму. А у творах тільки актори. А де прізвища та імена автора сценарію, режисера, оператора, монтаж. Напевно стидно під таким недолугим фільмом ставити свої імена. Також не вказано хто замовник та спонсор створення фільму. Наша команда у 2011 році знімала фільм "Сім чудес Волині", а тому числі і про місто Володимир- Волинський.https://youtu.be/DRKolaudgOo
31 Липня 2018, 17:31
пані Руслано Мельник, запевняю Вас, я, як переможець Громадського бюджету на виробництво промо-ролика про Володимир-Волинський (орієнтовний кошторис 70 000 грн), жодного відношення до цього "домотканого" відеополотна немаю. Я єдина з усіх переможців, чий проект не було реалізовано з невідомих мені причин. Гроші на мій проект, напевно, вкрали організатори Громадського бюджету, а оце відеополотно хочуть видати за промо-ролик. Тому і обрізали назву міста та фінальні титри. народ у Володимирі темний, какая єму разніца?????))))))))))) Прикро перед тими 166 громадянами, хто голосував за промо-ролик. Нас усіх обманули, підсунувши оцей витвір...... Хоча.... автори, безперечно, старались. Це їх максимум. та дякувати не буду.
01 Серпня 2018, 23:45
цікаво, цю передачу про Володимир знімали такі короновані гординею "історики" як і В. Стемпковський? точно нічого не переплутали?
02 Серпня 2018, 18:44
Коли пані Світлана Федорук зніме фільм про місто??? Я ж голосував за неї, навіть агітірував народ... шкода, мені дуже понравився фільм про інваліда і дівчину
03 Серпня 2018, 05:11
Фільм "Начитали" (про інваліда і дівчину))))) фінансували чесні люди - Фонд Ігоря Палиці, а бюджет участі організовували нечесні, єхидні люди з виконкому, далекі від культури тітки і дядьки. Тому і десь поділи 70 000 грн, за які ми з Вами голосували.... Натомість підсунули оце відео з перебиранцями. Хай дарують учасники цього відеодійства за такі слова, але ж вони вкрали гроші, які їм громада не давала. І навіть не поперхнулись.....
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024