У Володимирі побудують спорткомплекс під відкритим небом вартістю у майже 2 мільйони гривень

27 Липня 2018, 11:56
У Володимирі-Волинському такий об’єкт будується уперше 4286
У Володимирі-Волинському такий об’єкт будується уперше

У Володимирі-Волинському на подвір’ї НВК«ЗОШ№3-ліцей» будують новий спортивний комплекс під відкритим небом.

Комплекс включатиме в себе баскетбольне поле, великий майданчик зі штучним покриттям для гри в футбол, сучасні бігові доріжки, зону для воркауту, - інформує БУГ.

Роботи ведуться активно як тільки дозволяє погода. Зі слів керівника фірми-підрядника ПП “Спортелітбуд” Володимира Рудюка на Волині вже є близько десятка подібних комплексів-стадіонів.




У Володимирі-Волинському такий об’єкт будується уперше, за ініціативи і сприяння народного депутата Ігоря Гузя та міської влади.

Вартість нового об’єкту 1 мільйон 850 тисяч гривень. Мільйон  гривень – це державні кошти, які вдалося залучити в місто за ініціативи і з допомогою народного депутата Ігоря Гузя. Ще 850 тисяч – це кошти міського бюджету.  На сьогодні на виконання робіт виділено 500 тисяч з держбюджету, ще 500 тисяч з міського бюджету. У вересні-жовтні за роботи буде проведене дофінансування, – розповів перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Нагадаємо, нещодавно мер міста Володимира-Волинського Петро Саганюк днями дав доручення підготувати листи у кілька екологічних інстанцій, аби вони провели обстеження місцевих річок Луги, Риловиці таСмочі.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024