З володимирчанами ділились секретами успіху в підприємництві

27 Липня 2018, 21:39
Фото на згадку про цікаву зустріч 1725
Фото на згадку про цікаву зустріч

У четвер, 26 липня у Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості секретами успіху поділилась успішна підприємиця з Володимира-Волинського Наталія Шандалко.

«Кожен свідомий громадянин хвилюється за долю України, її розвиток, культурний і економічний зріст і наше з Вами завдання своїми вчинками, наполегливою працею сприяти цьому», - такими словами розпочала свій виступ Наталія Миколаївна.

«Поділившись своїм досвідом, я хочу допомогти, надихнути інших зробити свій перший крок. Адже і мій шлях розпочинався з роботи викладачем в музичній школі, при цьому додатковим заробітком був продаж шоколаду на ринку. Спілкування з людьми, довіра та правильно підібраний товар – це ї є компонент успіху. Але настає момент, коли ти мусиш наймати працівників, адже бізнес потребує додаткових вкладень коштів, а особливо часу. Пройшовши через всі помилки, я знайшла гарний персонал та правильно розподілила обов’язки, а ще через кредитування викупила приміщення. Тепер це всім відомий магазин з товарами для всієї родини «Ажур». Але й досі згадую свій перший рекорд з продажу на ринку – 700 пар панчох за 1 день. 
Освіта викладача стала мені при нагоді через 20 років відкриття власного бізнесу. І сьогодні я є директором і засновником репетиторського центру «Діалог», де вік слухачів коливається від 3 до 75 років.
Я зичу всім слухачам, що присутні сьогодні на нашій зустрічі, вірити в себе і бути сміливими», - таким зверненням до присутніх завершила свій діалог підприємець.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості Юлія Іщук запропонувала присутнім скористатись своїм шансом і отримати допомогу від центру зайнятості для зайняття підприємницькою діяльністю одноразово або навчитись улюбленій справі у центрах професійної підготовки служби зайнятості.



1



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024