У Володимирі шукають претендентів на посаду керівника комунального підприємства

01 Серпня 2018, 18:26
Конкурс на посаду 2049
Конкурс на посаду

 Міський голова Петро Саганюк прийняв розпорядження щодо проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника комунального підприємства «Володимир – Волинський центр первинної медичної допомоги».

Про це інформує офіційний сайт міста.

Для участі у конкурсі подаються особисто або надсилаються поштою конкурсній комісії, у визначений строк, такі документи:

– копію паспорта громадянина України;

– письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за встановленою формою;

– резюме у довільній формі;

– автобіографію;

– копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладі охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

– згоду на обробку персональних даних;

– конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;

– довідку МВС про відсутність судимості;

– медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;

– попередження стосовно встановлених Законом України “Про запобігання корупції” вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за встановленою формою;

– заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів, за встановленою формою;

– підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України “Про запобігання корупції”).

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інше).

Вимоги до претендента:

Повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки “Медицина”. Проходження інтернатури за однією зі спеціальностей медичного профілю з наступною спеціалізацією з “Організації і управління охороною здоров’я”. Підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо). Наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності. Стаж роботи за фахом не менше 5 років. Стаж роботи на керівних посадах нижчого рівня не менше 2 років.

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, приймаються в запечатаному вигляді (конверті) у загальному відділі виконавчого комітету міської ради протягом 30 днів, з дня розміщення оголошення на веб – сайті Володимир – Волинської міської ради.

Коментарі
02 Серпня 2018, 02:46
Куми клачука навєрно будуть - баюн, чубок)))))
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024