У Володимирі в 19 котельнях проводять ремонтні роботи

08 Серпня 2018, 18:12
Також проводяться заміни теплотрас 1459
Також проводяться заміни теплотрас

Підприємство теплових мереж «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» до нового опалювального періоду готове на 60%.

Про це розповів директор підприємства Сергій Коба, - інформує БУГ.

Міське підприємство теплових мереж перевіряє готовність і справність, проводить необхідні ремонтні роботи на 19-ти котельнях. Також проводяться заміни теплотрас. Всі приготування повинні бути виконані до 15 жовтня.

Загалом по місту за останні роки  замінено 37% мереж. З кожним роком кількість поривів на незамінених теплотрасах тільки збільшуватиметься, тому треба проводити заміни. Частину необхідних коштів для таких робіт виділено з міського бюджету. Сьогодні виводимо підвальну котельню  по вулиці Ковельській 103. Ці роботи проводяться, щоб убезпечити місцевих мешканців і збільшити ефективність. Котельня буде вивезена і під’єднана  до потужності котельні по вулиці Старицького. Також ми шукаємо шляхи і ведемо перемовини, аби котельню модернізувати, щоб збільшити енергоефективність та дозволити мешканцям економити кошти. Також на даний час виконуються роботи біля садочку №7 і незабаром будуть завершені, – розповів Сергій Коба

Загалом, зауважив Сергій Коба, необхідно близько 50 млн гривень, аби виконати усі необхідні роботи із заміни теплотрас у місті.

Читайте також: У Володимирі збудують полігон за 12 мільйонів гривень



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024