У Володимирі безробітних вчили ефективно використовувати свій час

09 Серпня 2018, 17:00
Безробітні громадяни у формі питання –відповіді, розповідали про себе, свій девіз по життю , вміння та захоплення, та свої життєві цілі. 1553
Безробітні громадяни у формі питання –відповіді, розповідали про себе, свій девіз по життю , вміння та захоплення, та свої життєві цілі.

У Володимир –Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості пройшли тренінги за участі соціальних партнерів.

Їх мета - збільшити розуміння та обізнаність про одну з найчастіше згадувану проблему кожної людини - управління часом, та правила успішної постановки цілей, комунікативну компетентність у спілкуванні та електронному листуванні, - інформують у міськрайонній філії.

Розпочинаючи захід, голова громадської організації «Волинські перспективи» Ніна Пахом’юк наголосила на тому, що стратегія управління часом дозволяє збалансувати такі важливі аспекти нашого життя, як робота, відпочинок і сімейні стосунки. 

Говорили такод про те, що ефективне управління часом не лише дозволяє нам зробити свій день продуктивнішим, а й знімає психологічні перевантаження, що виникають внаслідок браку часу і негативно впливають на продуктивність праці.

Голова громадської організації порадила як ефективно управляти часом, які методи використовувати для управління часом, в якій послідовності їх опановувати.

Безробітні громадяни у формі питання –відповіді, розповідали про себе, свій девіз по життю , вміння та захоплення, та свої життєві цілі.

Другий семінар-тренінг був присвячений темі комунікативної компетентності у спілкуванні та електронному листуванні.

Щоб збільшити свої шанси на отримання хорошої роботи безробітні навчалися етикету телефонної розмови, як правильно скласти резюме, як готуватися до співбесіди та поводитися на ній. 

Загалом у тренінгах взяло участь 30 безробітних громадян.

Нагадаємо, віднедавна у Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості почали працювати спеціалісти з рекрутингу.



 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024