Володимирщина: в громадах говорили про допомогу незахищеним верствам населення

10 Серпня 2018, 17:00
1316

Днями відбулась зустріч директора Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості Наталії Уколової з головами об’єднаних територіальних громад Володимирщини.

Говорили про допомогу соціально-незахищеним верствам населення, що проживають на території об’єднаних громад, - інформують у міськрайонній філії.

Залучення безробітних осіб на громадські роботи у соціальному напрямку – і є можливість допомогти мешканцям громад, що потребують нашої уваги, адже більшість з них не мають рідних та близьких. Багатодітні сім’ї, члени сімей військовослужбовців, особи з інвалідністю зможуть отримати конкретну допомогу щодо впорядкування садиб, заготівлі дров, індивідуального супроводу, - звернулась до голів Наталія Володимирівна.

Така співпраця допоможе залучити безробітних до тимчасової зайнятості та забезпечити заробітком, а ще й допомогти малозебезпеченним сім’ям нашої громади, - зауважив голова Оваднівської об’єднаної територіальної громади Сергій Панасевич.

Під час зустрічі було підписано договір на організацію громадських робіт із залученням безробітних осіб до робіт у соціальному напрямку.

В’ячеслав Католик – голова Зимнівської об’єднаної територіальної громади планує залучити безробітних осіб на громадські роботи у соціальному напрямку з 17 серпня.


Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024