Якість і надійність: володимирчанам пропонують французькі натяжні стелі

14 Серпня 2018, 15:20
4176

На українському ринку, так само в усьому світі, кращими вважаються саме французькі натяжні стелі, адже якість і надійність товару надійно зарекомендувала себе серед світових виробників підстельових конструкцій. На другому місці за ціною і якістю міцно зміцнилися німецькі натяжні стелі, вони поступаються французьким лише в деяких деталях. Також на світовому ринку можна досить часто зустріти російські і китайські полотнища, вони набагато дешевше перших двох лідируючих виробників, але значно відрізняються неважливим якістю і відповідно більш низькою собівартістю товару.

Не слід забувати, що існує безліч недобросовісних дрібних будівельних компаній, які встановлюють підробки замість якісних французьких полотнищ за ціну оригіналу. Найчастіше такі установники користуються хитрощами, яка полягає в способі кріплення. Більшість купуються на вмовляння таких працівників, які стверджують, що кріплять стеля за французькими технологіями, а значить і сама стеля з Франції. Деякі шахраї примудряються продати неякісний товар за ціною, що у багато разів перевищує дійсну оцінку товару. Французькі натяжні стелі у Володимир-Волинську відрізнити від підробки можна за запахом.

Найчастіше китайські виробники використовують гранули вибіленого другосортного ПВХ натяжної стелі. Така економія супроводжується різким хімічним запахом матеріалу, він практично не зникає навіть після тривалих провітрювань приміщень в післяремонтний період. Не завжди вартість натяжних стель відповідає якості. Відмінну французьку продукцію менш ніж 200 грн за один квадратний метр, придбати практично неможливо, якщо звичайно це не підробка. При оцінці полотна потрібно враховувати площу приміщення і кількість рівнів натяжної стелі, що також значно впливає на вартість товару. Якщо ви звертаєтеся в компанію по ремонту та встановлення натяжних полотнищ, обов'язково запитайте наявність спеціальних сертифікатів на екологічну та пожежну безпеку.

Бувають випадки, коли зверху Вас затоплюють сусіди, або просто тече дах. Європейські полотнища, в тому числі і французькі, після просушування повністю відновлюються, що складно сказати про російські і китайські матеріали. Досить часто недорога продукція під вагою води провисає, адже такі низькоякісні матеріали недостатньо еластичні. Купуючи французький стелю відмінної якості, дотримуйтесь вищевикладені правила. Дуже бажано користуватися послугами великих компаній такими як supersteli.com.ua, що мають кілька офісів. Розкрученим організаціям з продажу натяжних стель вкрай невигідно обманювати клієнтів, адже від якості продукції залежить їх подальше процвітання.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024