На Володимирщині завершилися курси перепідготовки військовослужбовців

17 Серпня 2018, 17:46
Цьогоріч слухачі курсів (30 військовослужбовців) навчалися за спеціальністю «Менеджмент безпеки бізнесу» 2716
Цьогоріч слухачі курсів (30 військовослужбовців) навчалися за спеціальністю «Менеджмент безпеки бізнесу»

У приміщенні Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості відбулася церемонія вручення свідоцтв слухачам курсів ГО «Західний регіональний Центр перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців». 

На урочистостях, які відбулися 16 серпня, з вітальним словом виступив менеджер Програми Нато-Україна Крістофер Штаудт, який зазначив, що завдяки його безпосередньому сприянню наші військові отримують можливість пройти адаптаційні курси. Також побажав реалізувати себе у цивільному житті.
Долучилась до вітань і директор міськрайонного центру зайнятості Наталія Уколова. Вона побажала випускникам знайти себе на ринку праці, досягти успіху. І в разі необхідності звертатися до служби зайнятості, яка забезпечить якісним наданням послуг.

Наприкінці зустрічі випускники отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації. Також, Грамотою за сприяння та допомогу Західному регіональному центру в проведенні перепідготовки військовослужбовців нагороджено директора міськрайонного центру зайнятості Наталію Уколову .

Довідково: Західний регіональний центр перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців, звільнених в запас або у відставку, створений Національним координаційним Центром у липні 1997 року. Вже з перших років діяльності центр співпрацює у сфері адаптації військовослужбовців з міжнародними організаціями ТАСІS та НАТО. Перший набір на мовні курси розпочався ще у 2000 році., пізніше розпочалася співпраця по курсах за економічними напрямками за фінансування НАТО. На сьогоднішній день західний регіональний центр готує військовослужбовців за багатьма спеціальностями, що актуальні на ринку праці Західного регіону України. Для вибору професій та напрямів перепідготовки проводяться дослідження спільно з управліннями праці та соціального захисту та службою зайнятості. Паралельно проводиться опитування військовослужбовців. У м.Володимирі-Волинському уже восьмий рік проходять такі курси

Цьогоріч слухачі курсів (30 військовослужбовців) навчалися за спеціальністю «Менеджмент безпеки бізнесу». .Фахівці міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості також долучалися до навчань. Слухачі мали можливість ознайомитись з актуальними вакансіями як на місцевому ринку праці так і по Україні, ситуацією на ринку праці, працевлаштуванням учасників АТО.

Нагадаємо, у Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості почали працювати спеціалісти з рекрутингу.




 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024