У День Незалежності у Володимирі вшанували пам’ять Героїв України

24 Серпня 2018, 13:56
3327

Урочистим апелем у пам’ять Героїв України та спільною екуменічною молитвою представників всіх християнських конфесій та небайдужої громадськості, у Володимирі-Волинському вшанували всіх тих, хто віддав своє життя в утвердженні Незалежності України – від часів України – Русі і до сучасності.

Про це інформує прес-служба мерії.

Символічно, що такий захід був проведений в День незалежності України і підкреслив єдність міської громади у такі непрості часи, які переживає наша країна, зібравши перед дошкою пам’яті тих, хто справді може називати себе патріотами рідної землі. Така думка раз по раз лунала з вуст виступаючих - заступника голови міської Спілки ветеранів та інвалідів АТО Юрія Степанюка, секретаря міської ради, заступника міського голови Олега Свідерського. Головне, до чого закликали вони, – це берегти пам’ять про тих, хто віддав життя за незалежність власної землі та гуртуватись у захисті її суверенітету та неподільності, відкинувши всі політичні протиріччя і пам’ятаючи, що українці – в першу чергу, громадяни незалежної Держави, а вже потім прихильники різних політичних сил.

Усі присутні поклали до дошки пам’яті загиблих героїв живі квіти.

Нагадаємо, вчора у Володимирі в парку «Слов’янський»  урочисто підняли Державний прапор України. Таким чином свідомі володимирчани довели свою вірність принципам незалежності, соборності України під синьо-жовтим знаменом.






1

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024