У Володимирі триває місячник легалізації трудових відносин

29 Серпня 2018, 20:06
1469

Триває проведення місячника легалізації трудових відносин у Володимирі-Волинському.

Про це інформують в Управління Держпраці у Волинській області.

Як пояснили організатор місячника, основне його завдання – зменшити «тіньову зайнятість» шляхом проведення з роботодавцями та населенням інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо економічних, соціальних та етичних переваг отримання легальних доходів та легалізації зайнятості.

Робочої групою з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, до складу якої входять уповноважені особи Управління Держпраці у Волинській області, проводяться рейдові обстеження суб’єктів господарської діяльності на ринках міста, у стаціонарних закладах сфери торгівлі, громадського харчування та послуг щодо оформлення трудових відносин з найманими працівниками.

Планом заходів передбачено проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення міста щодо переваг трудових відносин та негативних наслідків виплати «тіньової» заробітної плати; проведення семінарів, круглих столів щодо дотримання вимог чинного законодавства про працю; надання кваліфікованої допомоги роботодавцям та найманим працівникам з питань правильного оформлення трудових відносин, інше.

З питань легалізації трудових відносин прохання звертатись в управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради, спеціалісти якого завжди готові надати консультативну допомогу обом сторонам трудових відносин за тел. 2-46-28 та адресою: вул. Івана Франка, 8.

Довідково: З метою підвищення соціальної відповідальності роботодавців і захисту інтересів працюючих громадян та на виконання розпорядження міського голови з 15 серпня по 15 вересня 2018 року у місті проводиться місячник легалізації трудових відносин з найманими працівниками.

Читайте також: У Володимирі хочуть, аби репетитори теж наповнювали міську казну

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024