Володимирчан кличуть працювати на «Богдан Моторс»

10 Вересня 2018, 18:00
Ярмарок вакансій для ДП « Автоскладальний завод №1 « ПАТ « АК « Богдан Моторс» 1989
Ярмарок вакансій для ДП « Автоскладальний завод №1 « ПАТ « АК « Богдан Моторс»

Для укомплектування підприємства кваліфікованими кадрами Володимир-Волинська міськрайонна філія Волинського обласного центру зайнятості організувала 7 вересня 2018 року ярмарок вакансій для ДП « Автоскладальний завод №1 « ПАТ « АК « Богдан Моторс».

Сьогодні це підприємство має актуальні вакансії за спеціальністю: інженер-програмист, водій автотранспортних засобів, газорізальник, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, маляр, слюсар з механоскладальних робіт, інженер-конструктор. На заході були присутні 27 безробітних.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Юлія Іщук , відкриваючи захід, поінформувала присутніх про стан ринку праці, наголосивши, що ситуація в місті та районі доволі складна, адже кількість пропозицій роботи обмежена, а чисельність пошукачів роботи зростає. 

Керівник групи з кадрової роботи ДП « Автоскладальний завод №1 « ПАТ «АК «Богдан Моторс» Лариса Гладунець розповіла безробітним про сферу послуг, які надає підприємство, рівень заробітної плати, щоденний безкоштовний довіз працівників до роботи, умови праці. Вона не оминула увагою і високі вимоги до претендентів, а саме: під час добору кадрів на підприємстві враховують рівень кваліфікації, працелюбність, сумлінне виконання обов’язків, бажання професійного росту, порядність, вболівання за спільну справу. 

Міні-ярмарок перетворився у конструктивний діалог, у якому безробітні отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили. 6 присутнім видані направлення на роботу, а всіх бажаючих було запрошено відвідати підприємство, аби пересвідчитися у виявленому бажанні працювати на ньому чи поповнити резерв кадрів.

Нагадаємо, що з метою підвищення обізнаності населення про всі негативні наслідки неофіційного працевлаштування, Володимир-Волинська міськрайонна філія Волинського обласного центру зайнятості на постійній основі проводить семінари, круглі столи та інші заходи, присвячені питанню легальної зайнятості, де кожен бажаючий може отримати корисну для нього інформацію.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024