У Володимирі взялися асфальтувати вулицю в центральній частині міста

11 Вересня 2018, 17:18
У Володимирі-Волинському перекрили доїзд до центральної частини міста зі сторони вулиці Івана Франка. 2054
У Володимирі-Волинському перекрили доїзд до центральної частини міста зі сторони вулиці Івана Франка.

У Володимирі-Волинському перекрили доїзд до центральної частини міста зі сторони вулиці Івана Франка. Незручності викликані ремонтом дорожнього покриття.

Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук розповів скільки ще часу триватимуть роботи та в якому обсязі, - пише БУГ.

Стало відомо, що роботи проводить фірма із Луцька. Наразі зняли старе дорожнє покриття та замінили бордюри. Після заміни бордюр постраждав тротуар і мешканці міста скаржаться, що вулицею не можна пройти.

Буде проведено заміну дорожнього покриття і ремонт зливневої каналізації. Що стосується ремонту тротуарів і відведення води від будинків Івана Франка 4 та 7, поки що на це коштів непередбачено в міському бюджеті.  Я надіюся, що відповідні роботи розпочнуться в цьому році, а завершаться в наступному. Зима буде обов’язково з тротуарами, тільки ми подивимося чи їх просто оцим фрезерувальним асфальтом закатають чи буде покладена бруківка, – розповів Ярослав Матвійчук.

Додамо, що ремонт вулиці Івана Франка проводиться на умовах співфінансування із Державним фондом доріг.

Нагадаємо, на Волині затвердили перелік об'єктів, фінансування яких у 2018 році здійснюватиметься за рахунок обласного бюджету на будівництво, реконструкцію, капітальний та поточний середній ремонт і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024