Володимирських рятувальників привітали з професійним святом

17 Вересня 2018, 15:40
Володимирських рятувальників привітали з професійним святом 1372
Володимирських рятувальників привітали з професійним святом

З професійним святом сьогодні, 17 вересня, у Володимирі-Волинському вітали працівників ДРЧП-7  управління Державної служби надзвичайних ситуацій  у Волинській області.

На урочистості прибуло чимало поважних гостей серед яких і перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, - інформує прес-служба мерії.

Щиро вітаю усіх наших рятувальників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом! Відзначення вашого професійного свята є державним визнанням неоціненного внеску людей цих мужніх професій – ви сильні духом, з честю забезпечуєте надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії. Цілодобово підтримуєте бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги. Дозвольте сьогодні від імені міського голови Петра Саганюка, всього депутатського корпусу побажати усім вам міцного здоров’я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає вас від усіх негараздів, - звернувся Ярослав Анатолійович до винуватців свята.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу цивільного захисту населення міста та з нагоди професійного свята подяки міського голови та грошові премії отримали: інженер з пожежно – рятувальних робіт, старший лейтенант служби цивільного захисту Олег Данилів, командир відділення, прапорщик служби цивільного захисту Михайло Іщук, старший пожежний – рятувальник, старший сержант служби цивільного захисту Сергій Турик.

Нагадаємо, День рятувальника відзначається щороку 17 вересня згідно з Указом Президента від 12 вересня 2008 року.

1

1


1



 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024