Для безробітних Володимирщини провели корисний семінар

20 Вересня 2018, 16:16
1842

У Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся «Семінар із загальних питань зайнятості населення та стану ринку праці».

Присутні ознайомились із основними тезами Закону України Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття, Закону України Про зайнятість населення та Порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу.

Учасники заходу отримали відповіді на свої запитання про послуги Служби зайнятості, про можливість набуття професії за сприяння СЗ, про наявні вакансії в регіоні .

Також безробітним розповіли про нові сучасні технології, які використовує служба зайнятості у своїй роботі (сервіс «Електронної черги» «Електронний кабінет пошукача роботи», можливість створення відео-резюме, проведення скайп-співбесіди з роботодавцями).

Нагадаємо, для укомплектування підприємства кваліфікованими кадрами Володимир-Волинська міськрайонна філія Волинського обласного центру зайнятості організувала нещодавно ярмарок вакансій для ДП « Автоскладальний завод №1 « ПАТ « АК « Богдан Моторс».

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024