«Пакунки малюка» розвозять по селах Володимирщини 

25 Вересня 2018, 12:12
«Пакунки малюка» розвозять по селах Володимирщини  3945
«Пакунки малюка» розвозять по селах Володимирщини 

13 новонароджених Володимир-Волинського району вже отримали «Пакунок малюка».

У Володимир-Волинському районі розпочалася реалізація пілотного проекту із надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка», який проводиться відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України, - інформує відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату РДА.

На Володимирщині такі бейбі-бокси отримали уже 13 матерів новонароджених. Зокрема, двох із них, у селах Суходоли та Селець, 24 вересня 2018 року, відвідала голова райдержадміністрації Наталія Василець та заступник начальника управління соціального захисту населення Алла Кузьмич.


Наталія Володимирівна привітала родини з поповненням, побажала здоров’я, добробуту, а маленьким новонародженим – щасливого життя і Божої підтримки.

Варто нагадати, що «пакунок малюка» – це набір першочергово необхідних дитячих речей, одягу та засобів гігієни для новонародженого маляти, що вручають батькам або патронатним вихователям дитини.

Цей соціальний проект, у першу чергу, покликаний допомогти українським родинам забезпечити немовлят найнеобхіднішими речами. Крім одягу, підгузок, засобів гігієни та інших важливих речей, пакунок також містить інформаційні матеріали, які допоможуть батькам у питаннях найкращого догляду за дитиною.

Нагадаємо, на минулому тижні в управління соціального захисту населення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради доставлено 14 «пакунків малюка».




 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024