У Володимирі інформують споживачів - якщо нема субсидії, оформляйте розстрочку

27 Вересня 2018, 16:00
У Володимирі інформують споживачів - якщо нема субсидії, оформляйте розстрочку 2477
У Володимирі інформують споживачів - якщо нема субсидії, оформляйте розстрочку

У разі відсутності субсидії на оплату комунальних послуг, згідно з вимогами чинного законодавства, володимирчани можуть скористатись розстрочкою на оплату послуги з централізованого опалення.

Про це інформує своїх споживачів підприємство теплових мереж «Володимир-Волинськтеплокомуненерго».

Оформити розстрочку можна подавши на підприємство відповідну заяву. В такому разі оплата, нарахована в опалювальному періоді 2018-2019 р.р. розстрочується до жовтня 2019 року.

Це зменшить фінансове навантаження на наших споживачів і дасть можливість не накопичувати борги, - переконані на ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго».

Ті споживачі, за якими на даний час рахується заборгованість за отримані послуги, мають можливість провести її реструктуризацію на термін, визначений згодою сторін.

У разі несплати боргів та не оформлення договору реструктуризації, підприємство залишає за собою право на стягнення боргу в судовому порядку, в таких випадках, окрім суми основного боргу обов’язковій сплаті підлягають додаткові витрати (пеня, інфляційні, 3% річних, судовий та виконавчий збір).

Нагадаємо, днями Мінфін повідомив, що питання виплати заробітної плати медикам та педагогам Володимира-Волинського можуть вирішуватися міською радою за рахунок коштів міського бюджету, коштів на депозитних рахунках в установах банків та інших джерел.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024