«Володимир-Волинськтеплокомуненерго» боргує «Нафтогазу» 18 мільйонів гривень

28 Вересня 2018, 11:04
«Володимир-Волинськтеплокомуненерго» боргує  «Нафтогазу» 18 мільйонів гривень 1435
«Володимир-Волинськтеплокомуненерго» боргує «Нафтогазу» 18 мільйонів гривень

Станом на кінець вересня 2018-го року заборгованість «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» перед НАК «Нафтогаз України» становить 18 мільйонів гривень.

Ці гроші або ж їх частину підприємство могло б сплатити, якби отримало заборговані йому державою та споживачами гроші. Про це БУГ розповів начальник «Володимир-Волинськ теплокомуненерго» Сергій Коба. 

На даний момент держава не відшкодувала підприємству пільг і субсидій на суму 1 мільйон 885 тисяч гривень. Населення та інші споживачі боргують більше 3-ох мільойнів 340-ка тисяч гривень. Крім того, залишається невідшкодованою різниця в тарифах в розмірі 4 мільйонів 196 тисяч гривень.

«Заборгованість населення за отримані послуги теплопостачання та заборгованість держави із відшкодування субсидій безпосередньо впливають на рівень розрахунків підприємства за спожиті енергоресурси. На сьогодні підприємство не має боргів за електроенергію, водопостачання, розподіл та транспортування природного газу. Відсутні борги по податках і заробітній платі. Є заборгованість за природний газ. Для її врегулювання підприємством у грудні 2017-го року було укладено договори реструктуризації з НАК “Нафтогазом України», – розповів Сергій Коба 

Під час розмови керівник «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» зазначив, що підприємство готове до опалювального періоду. Деякі роботи на тепломережах ще відбуваються по вулиці Незалежності, але невдовзі будуть завершені.

За словами Сергія Коби, підприємство завжди іде назустріч споживачам і, якщо потрібно, борги населення піддаються реструктуризації. 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024