28 вересня: яке сьогодні свято, до кого йдемо святкувати

28 Вересня 2018, 10:38
З добрим ранечком! 1273
З добрим ранечком!

Вітаємо вас, дорогі читачі!

Сьогодні п'ятниця, 28 вересня.

Іменини святкують: Віссаріон, Герасим, Іван, Йосип, Макар, Максим, Микита, Степан, Стефан, Марта.

Всесвітній день боротьби проти сказу.

Всесвітній день боротьби зі сказом покликаний підвищувати інформованість про наслідки сказу у людини і тварин, наскільки легко його попереджати і як викоренити це захворювання серед людей, ведучи боротьбу з його збудником в резервуарах серед тварин.

За даними спонсорів, Альянсу з боротьби проти сказу і Центрів Сполучених Штатів Америки щодо боротьби з хворобами і профілактиці хвороб, щорічно 55 000 осіб вмирає від сказу - в середньому, одна людина кожні 10 хвилин.

Є безпечні та ефективні вакцини, доступні для людей, покусаних тваринами, у яких може бути сказ, але через високу вартість вони мало застосовуються в країнах, що розвиваються.

Цитата дня: «Думати, що світ буде справедливий до вас, тільки тому що ви справедливі - це все одно що сподіватися, що лев не буде вас їсти, тому що ви не хочете з’їсти його».

Якщо ви бажаєте привітати своїх рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39