Зимнівська громада кличе волинян на свято

05 Жовтня 2018, 10:23
Зимнівська громада кличе волинян на свято 2301
Зимнівська громада кличе волинян на свято

У суботу, 6 жовтня, у жителів Зимнівська Територіальна Об'єднана Громада – свято.

За сприяння народного депутата Ігоря Гузя та фінансової підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» привітають місцевих жителів великим гала-концертом спеціально запрошені гості - вокальний квартет «Акорд» та волинський співак, учасник АТО Адам Горбатюк.

Початок гала-концерту о 17.00 у Будинку культури села Зимне.

З нагоди дня громади відбудуться урочисті заходи, концертна програма та багато цікавих розваг.

«Уже за декілька днів, а саме 6 жовтня, у цю суботу, відбудеться один з головних заходів Зимнівської ОТГ, а саме святкування ТРЕТЬОЇ річниці з дня створення Зимнівської громади!
Усіх, хто завітає до нас свято, чекає маса цікавого, як для дітлахів, так і для дорослих - цікаві виступи, представлення сіл нашої громади зі смаколиками та цікавими історіями, забави та квести для дітей, спортивні змагання з боксу і мініфутболу, забіг "Кілометр здоров'я", вечір танців "Disco night" і звичайно ГАЛА-КОНЦЕРТ за участі, не тільки колективів Зимнівської об'єднаної громади, а й запрошених, таких як: Чоловічий квартет "Акорд" м. Луцьк, Заслужений артист України Адам Горбатюк, народний аматорський ансамбль народної пісні "Перевесло" та Естрадний гурт "Крила" м. Ківерці і ще багато чого цікавенького!!!
Чекаємо кожного!» - йдеться на сторінці Центр культури та дозвілля Зимнівської ОТГ.



 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024