Повідомили, коли у Володимирі стартує опалювальний сезон

07 Жовтня 2018, 10:26
Повідомили, коли в одному з міст Волині стартує опалювальний сезон 2280
Повідомили, коли в одному з міст Волині стартує опалювальний сезон

У Володимирі почали обігрівати лікарню, проте, щоб тепло «пішло» в школи та оселі городян потрібно чекати опускання середньодобової температури. Синоптики ж обіцяють потепління.

Про це інформує БУГ.

Кілька днів тому за розпорядженням міського голови у Володимирі-Волинському почали обігрівати лікарню. Для того, щоб почати опалювати школи та запустити усі інші котельні потрібно чекати опускання середньодобової температури. Синоптики ж замість зниження температури повітря обіцяють потепління у нашому регіоні. Про це 5 жовтня розповів начальник місцевого підприємства теплових мереж Сергій Коба.  

Як повідомив Сергій Коба, всі котельні готові до опалювального періоду. Якщо міський голова дасть розпорядження про початок опалювального сезону, то в той же день будуть запущені котельні.

До слова, з 19 котелень «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» 4 переведені на тверде паливо. Дровами також опалюється котельня, яка подає тепло до лікарні.

«Дотримуємося температурних режимів. Кожного дня отримуємо довідки з гідрометцентру. У нас підписаний договір з НАК “Навтогаз”. Він діє до 17 жовтня включно і, можливо, це пов’язано з підняттям ціни на газ. Підприємство повністю забезпечене твердим паливом для проходження опалювального періоду», – розповів Сергій Коба

Для порівняння: минулого року лікарню почали обігрівати 2 жовтня, на день раніше ніж цьогоріч. Для частини навчальних закладів почали подавати тепло 17 жовтня. Повноцінно опалювальний період розпочали 23 жовтня.

Нагадаємо, Володимирщина додатково отримала 3,6 мільйона гривень медичної субвенції

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024