День відкритих дверей та вітання - як на Володимирщині відзначили День юриста

08 Жовтня 2018, 07:45
День відкритих дверей та вітання - як на Волині відзначили День юриста 2722
День відкритих дверей та вітання - як на Волині відзначили День юриста

На Володимирщині вітали юристів, - юних, досвідчених та тих, хто вже перебуває на заслуженому відпочинку.

З нагоди відзначення професійного свята — Дня юриста працівники Володимир-Волинського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області привітали пенсіонерів-працівників, які у свій час очолювали відділ – Надію Селещук (період роботи з червня 1966 року по 1987 рік) та Ларису Прушинську (період роботи 1987-2001 роки).

Теплими словами та найкращими побажаннями привітала колишніх працівників керівник відділу Алла Войтюк. Зустріч була надзвичайно хвилююча, емоційна, наповнена спогадами, адже кожен радо розповідав, що найбільше запам’яталось за період роботи та ділився враженнями, які закарбувалися в пам’яті назавжди.





Працівники відділу розповіли про сучасні новації у роботі, зокрема Державний реєстр актів цивільного стану громадян, електронні сервіси Міністерства юстиції України, які сьогодні дають можливість оптимізувати процес надання послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану та створити сприятливі умови для їх отримання громадянами.

В рамках інформування про загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО» вручено інформаційні буклети та екземпляри інформаційного видання «Юстиція відкрита для людей».

З нагоди відзначення професійного свята - Дня юриста, у Володимир-Волинському районному відділі ДРАЦС проведено день відкритих дверей для студентів-юристів Володимир-Волинського агротехнічного коледжу.




 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024