Народний депутат прорекламував «вусату продукцію» акваферми «Фішково», що на Володимирщині

12 Жовтня 2018, 09:45
Народний депутат прорекламував «вусату продукцію» волинської акваферми «Фішково» 3061
Народний депутат прорекламував «вусату продукцію» волинської акваферми «Фішково»

Народний депутат України Ігор Гузь похвалився, що днями придбав собі сомика на одній з акваферм, що функціонує на теренах Володимирщини.

Про відвідини цієї акваферми та знайомство з її власником народний обранець розповів на своїй сторінці у Facebook.

«Це - Сергій

У 2014 році він стояв на захисті українських інтересів в зоні АТО і, повернувшись звідти, вирішив зайнятися цікавим бізнесом - вирощуванням сомів в умовах закритого водопостачання.

Цю ідею він втілює на території Оваднівської громади, що у моєму виборчому окрузі. Привів до пуття колишню колгоспну кантору, закупив обладнання і от зараз у нього на «опікуванні» - 10 тисяч малька кларієвого сома.

Його невелика акваферма під назвою «Фішково» вже продає всім бажаючим свою «вусату продукцію» у живому та копченому вигляді. У перспективі Сергій планує вирощувати креветки.

Як на мене, такі українці як Сергій, є нашою надією на майбутні українські перемоги. Не більше й не менше.

Маєте бажання придбати собі такого сома і разом з тим прикластися до розвитку цієї екзотичної безнес-ініціативи? Шукайте табличку із надписом «Жива риба. Соми» на трасі Володимир-Волинський-Ковель, що поруч із селом Верба, або ж телефонуйте: 096-952-13-83.

Сам вчора придбав і собі, і друзям. 
Було дуже смачно)», - поділився нардеп.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат Ігор Гузь поцікавився у першого віце-прем'єр-міністра - міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва, коли нарешті розпочнеться будівництво дороги «Володимир-Устилуг».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024