«Княжна Володимира 2019» про те, чим сьогодні можна «купити» прихильність глядачів та суддів

04 Квітня 2019, 18:04
«Княжна Володимира 2019» Ірина Гонтарук 5419
«Княжна Володимира 2019» Ірина Гонтарук

Мрійлива і сором’язлива, гіпервідповідальна, цілеспрямована, талановита та щира. Такою Іринку Гонтарук, цогорічну володарку звання «Княжна Володимира 2019», знають рідні та близькі люди.

А що ж знають про свою Княжну у Володимирі? Хто вона, ця русява дівчина, якій вдалося вибороти перемогу в конкурсі, де кожна з учасниць мала в своєму арсеналі чималий запас краси, вроди та грації.

Ірина Гонтарук розповіла Район. Володимир-Волинський про свій шлях до перемоги, враження від конкурсу та плани на найближче майбутнє.

– Якою ще не знають володимирчани «Княжну Володимира 2019» Ірину Гонтарук?

– Насправді цього року я, як ніколи, показую яскраві барви та цікаві сторони своєї особистості. Наприклад, мене мало хто знає, як авторку багатьох віршів, хоча я вже не раз брала участь у поетичних конкурсах. Думаю, я ще маю чим здивувати наших володимирчан.  

5

 – А звагалі, як ти потрапила на цей конкурс? Це була чиясь порада, чи твоє власне рішення?

 – Чесно кажучи,я зацікавилась цим конкурсом ще рік тому. Проте тоді мені, мабуть, не вистачало впевненості, аби рішуче піти і виборювати своє місце під сонцем. Цього року я сумнівалась, але дуже хотіла врешті показати себе «іншу», таку, якою мене ще не бачили. Це були мої рішення та ініціатива.

 – Будь-який конкурс – це напруга, стреси... Як ти справлялася із хвилюванням? І взагалі, з якими труднощами довелося зіткнутися?

 Перед початком конкурсу я, на диво, була максимально зібрана та спокійна. Усі емоції та ситуація були під моїм контролем, тому я просто кайфувала від всього, що відбувалось навколо. Щодо труднощів, то можна згадати мою майже втрачену туфельку на конкурсі купальників. На щастя ніхто нічого не помітив і я швидко виправила ситуацію.

1

– Скільки коштів, якщо не секрет, потратила твоя родина на підготовку до конкурсу?

– Цьогоріч організатори спростили нам завдання, оскільки з усіма учасницями працювали дві бджілки - чарівниці : Костилєва Юлія та Господарик Світлана. А відтак, нам не потрібно було шукати собі перукаря та візажиста , як це було в попередні роки, і платити великі гроші за їхні послуги. Більше того, якщо учасниці вже мали чорні та бежеві туфлі - лодочки, то конкурс несуттєво позначився на розмірі їхнього гаманця.

– Для тебе життя якось змінилося 9 березня, тобто з наступного дня після того, як тобі вручили корону Княжни? Сонце того дня не світило якось по-особливому?

– Однозначно змінилося... 9 березня, коли я  йшла на прес-конференцію, то здавалося, що я йду, а всі довкола на мене зглядаються... Довго не вірилось, що все закінчилося, а я й справді стала важливою людиною для рідного міста.

2

– Розкажи нам про призи, які вручили після конкурсу. Де зараз заповітна корона?

– Призів було дуже багато. В першу чергу, це сертифікат на суму 10000 грн на покупку ювелірних виробів від мережі магазинів «Каштан», а також численні сертифікати на різноманітні послуги. Також - річний абонемент та сертифікат на суму 500 грн від «Двіжка». І, звичайно ж, такі приємності, три горнятка (одне з логотипом «Княжної»), букет, солодощі... А заповітна корона в мене вдома. Я її бережу та ціную, іноді, якщо є потреба, то вдягаю.

– Щороку чимало дискусій точаться стосовно думок журі та глядачів….Хоча, цьогоріч і корона Княжни і «Міс глядацьких симпатій» дісталися тобі. Скажи відверто, а чи можливо просто взяти – і ... купити корону?

– Кажу відверто: не знаю, не пробувала. Я дізналась хто нас оцінював тільки на нагородженні, це все до останнього було у великій таємниці. А взагалі дівчата-організатори попереджали нас, що, якщо бодай хтось якось спробує з домовитись із суддівською командою, то вони відразу розпрощаються з такою учасницею. Усі – в рівних та чесних умовах.

– А чим, на твою думку, можна «купити» прихильність глядачів?

– У першу чергу щирістю. Люди завжди бачать фальш і це відштовхує. Також існує така закономірність: якщо ти отримуєш задоволення від того, що робиш на сцені, то й глядачі відчуватимуть твою впевненість і розділять ці позитивні емоції з тобою.

– Не секрет, що серед усіх учасниць ти була чи не найменшою, маємо на увазі, за зростом. Ти якось комплексувала з цього приводу?

– Я й справді була найменшою за зростом серед усіх учасниць, але кажу щиро: ніколи не комплексувала і не збираюсь. Мій зріст зовсім не заважає мені перемагати та впевнено будувати своє успішне майбутнє.  Тому я, з усмішкою на вустах, характеризую себе, як маленька, але успішна.

– Хто найпершим привітав тебе з перемогою на цьому конкурсі краси?

– Якщо не брати до уваги членів журі, які вручали мені призи та паралельно шепотіли у вуха свої вітання, то першими, на диво, були мої конкурентки. Ніколи не забуду цю прекрасну мить, коли усі учасниці підбігли до мене, почали обіймати та вітати. Видно було, що вони щиро раділи моїй перемозі. Тепер ми не конкурентки, а друзі, і це не може не тішити.

– Хто найбільше підтримує тебе в життєвих перемогах та невдачах?

– Безперечно, люди, які завжди найбільше радіють моїм перемогам та мотивують мене до нових звершень – це мої батьки. Вони – мої крила, опора та найбільша підтримка. Більше того, якби моя рідна сестра Олена Гонтарук  не допомагала мені за кулісами, то я впевнена, що здобути омріяний титул було б значно важче.

– На твою думку, які три головні секрети краси?

– По-перше, це самовдосконалення. По-друге, ерудиція. По-третє, догляд за собою.

– Ти юна, приваблива, цікава...Хто він, той парубок, який нині біля тебе?

– Це надійна та щира людина. Той, кому я з великою любов'ю довіряю. Той, хто завжди готовий мені допомогти та підтримати. Той, хто любить мене і цінує. Поки потримаю його ім'я в таємниці...

1

– Кажуть, що такі конкурси націлені на те, щоб красотою рятувати світ. Ти погоджуєшся з цим судженням, чи ні. Чому?

– Якщо людина має не тільки привабливу зовнішність, а й багатий духовний світ, то це, без сумнівів, та краса, яка може врятувати світ. Чому? Тому що сьогодні, окрім привабливості, також цінуються вміння гідно себе представити та говорити розумні й потрібні речі. Це важливо для нашого суспільства, так як це більше, ніж гарна картинка. Я впевнена, що це та сила, яка може врятувати наш світ від багатьох бід.

1

– Ти всі свої таланти продемонструвала на конкурсі чи залишила щось «на потім»?

–Не сумнівайтесь, у мене ще є козирі в рукаві. Аби залишатись цікавою для людей, я буду відкриватись поступово та дивувати з кожним разом все більше.

– Про яку кар’єру мріє Княжна Володимира-2019?

– Я мрію про кар’єру впливової та успішної жінки. Знаю, для цього потрібно багато працювати та постійно стрибати вище голови, та я зможу. Перемога на конкурсі «Княжна Володимира» – це своєрідний старт, тепер лише вгору й лише вперед.

Спілкувалась Тетяна ПАЛАЄВСЬКА

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024