Ярослав Матвійчук – про здобутки року старого, обіцянки і завдання на рік новий

30 Грудня 2019, 13:18
Ярослав Матвійчук 3148
Ярослав Матвійчук

Напередодні Нового року перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук підсумовує те, що вдалося зробити у 2019 році.

Підсумовуючи результати роботи за минулий рік, Ярослав Анатолійович торкався різних тем, починаючи з економічних, гуманітарних та закінчуючи мистецькими, – інформує БУГ .

Разом з тим перший заступник очільника міста ознайомив з основними напрямками діяльності на 2020 рік.

Ярослав Матвійчук розповів, що у цьому році чимало уваги було приділено вирішенню важливих для міста питань. Зокрема, закцентував увагу на ремонті доріг, роботах по доступності для маломобільних верств населення, будівництві нового полігону. Говорили й про ряд проблемних питань для життєдіяльності Володимира-Волинського.

Не оминули увагою зміни в місті після реорганізації ЖЕКу в Управляючу житлову компанію та особливості діяльності місцевих ОСББ, обговорили можливість відмови від централізованого опалення в користь індивідуального.

У соцмережах активно обговорювали новорічні інсталяції, представлені у центрі міста закладами освіти. Ярослав Анатолійович висловив своє бачення вирішення питання підготовки міста до новорічних свят.

На завершення Ярослав Матвійчук привітав володимирчан з прийдешніми новорічно-різдвяними святами та озвучив особисті обіцянки, які зобов’язується виконати у 2020 році. 

Читайте також: «Привіз від них багато оптимізму», - перший заступник мера Володимира про поїздку в зону ООС.ВІДЕО

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024