«Я засинала і прокидалася з думкою про цю перемогу» – Княжна Володимира Олеся Василець

14 Березня 2020, 17:50
Олеся Василець 7522
Олеся Василець

Розумна, вродлива, кмітлива та щира. Вона має відмінне почуття гумору і вміє впевнено і гордо йти до своєї мети. Протягом усієї підготовки до конкурсу «Княжна Володимира» вона разом з іншими дівчатами жила «на адреналіні» і з кожним днем все більше усвідомлювала, яка чітка ціль стоїть перед нею. Наша співрозмовниця – Олеся Василець. Кілька днів тому саме вона отримала корону Княжни Володимира 2020. Як йшла до цього, на що сподівалась і чого боялась, – у нашій подальшій розмові. 

– Олесю, вітаємо з перемогою. Як розпочинається ранок уже тепер «Княжни Володимира 2020»? 

– Нічого майже не змінилося, ранок розпочинається так само, як і раніше. Єдине, що тепер більше стали взнавати на вулицях, в соцмережах. Відтак, потрібно належно себе вести. 

– Дуже хотілося перемогти у цьому конкурсі? 

– Дуже. Ще нічого в своєму житті так не хотіла, як цієї перемоги. Я засинала і прокидалася з думкою про цю перемогу. А ще в мене було дошка візуалізацій, де було фото «Княжни Володимира 2019» і такий мотиваційний підпис: « Я – Княжна Володимира 2020». Виявляється, це працює. Перевірено мною!

– Охарактеризуй конкурс «Княжна Володимира» 10 словами.  

– Усмішка, 8, кома, батман, зуби, волосся, рука, носок, ненАвисть (свої зрозуміють). Це, напевно, найголовніші. 

– Яка вона, Олеся Василець? Охарактеризуй себе зі сторони.

– Цілеспрямована, наполеглива, щира, прямолінійна, вперта і трішечки панікерка. Якщо береться за якусь справу, то мусить зробити її ідеально. Власне, так було і з «Княжною». 

Довідка з перших уст:
Олеся Василець  –  16 років За знаком Зодіаку – Рак. В інстаграмі - olesya_vasylets. Любить музику, вокал та подорожі. Відвідала близько 16 країн світу і може з впевненістю сказати, що Україна для неї – найкраща. 

1

1

1

1

1

1

– Чи має Княжна Володимира звички, які твої рідні змушені терпіти? Які чужі звички не будеш терпіти ніколи?

– Люба людина, окрім хороших звичок має і погані. Я не є виключення. Не люблю мити посуд, прибирати. Але це не означає, що я цього не роблю. Натомість обожнюю готувати. Не терплю лицемірства, несправедливості та брехні. Все інше можу витерпіти.

– Чи має місце у твоєму житті вислів: краще зробити, ніж шкодувати. 

– Однозначно має. Я краще зроблю і буду шкодувати, ніж навпаки. 

Читайте також: У Володимирі-Волинському обрали Княжну Володимира 2020

– Продовж речення: я люблю своє ім'я, бо ....

– Бо воно дуже гарне, маловживане і, як каже Інтернет, – має класну характеристику.

– Олесю, ти прихильниця натуральної краси чи допускаєш, що дівчина/жінка має право щось підфарбувати, підкоректувати. З якого віку сама почала користуватись косметикою? 

– Я прихильниця всього натурального, проте допускаю використання косметики. Нормально ставлюсь до нарощених вій, татуажу брів і т.д. Але якщо все це в міру. Почала підфарбовувати вії з 14 років. Згодом в хід пішли помади, олівчики для брів, підводки, тіні...

Довідково:

Цьогоріч у конкурсі «Княжна Володимира взяло» участь 10 дівчат, які показали себе у мюзиклі, представленні, дефіле у купальниках,  вечірніх сукнях та «леді бос». 

Саме дійство та учасниць готували засновниці ГО «Креатив студіо» Анастасія Азанова та Олена Омелюх, а також головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту Наталія Ярошук

Цьогоріч, окрім конкурсанток, на сцену вийшли «Княжни Володимира» попередніх років.

1

2

1

– Для одних негатив – це суцільна депресія, для інших – крок до дій. Як ти ставишся до негативу, до позитиву? Що тебе більше спонукає до дій?

– Не люблю негатив, натомість позитив мене більше спонукає до дій. Намагаюсь бути по життю оптимісткою, але як і в кожного, у мене є ситуації, коли залишатись оптимісткою ну дуже важко. 

Як ставишся до критики? В яких випадках і на чию адресу не пошкодуєш критичних висловлювань?

– Позитивно. Але лише в тому в випадку, коли мене критикує людина, яка сама досягла успіху у чомусь. Якщо це критика щодо мого дефіле, наприклад, від модельного скаута чи моделі, чи просто людини, яка знається  на цьому, то я обов’язково прислухаюсь. Але якщо це сказала людина «з вулиці», то я просто подякую і зроблю так, як вважатиму за потрібне. 
Не люблю критикувати людей, бо вважаю, що ще замала. Матиму якісь досягнення, тоді буде видно. 

Довідково: 

Усі учасниці конкурсу отримали перемоги у певних номінаціях: Вікторія Сахарук – артистичність; Єлизавета Погібельова – фотогенічність; Юлія Шульга – вишуканість; Діана Хлопцева – ніжність; Олександра Савицька – привабливість; Дарія Дубась – грація; Катерина Міщан – усмішка; Марта Вальчук – елегантність; Мирослава Задовська – оригінальність. У номінації «Інтернет-симпатія» перемогу виборола Катерина Міщан.

Дарія Дубась та Вікторія Сахарук також отримали запрошення на всесвітній модельний конкурс в Анталії.

Княжною Володимира 2020 стала Олеся Василець, яка отримала перемогу ще в двох номінаціях: «Глядацькі симпатії» та «Красномовність».

2

2

3

– Хто вони, люди з якими ти ділишся самим потаємним?

– Найрідніші, найкращі, найближчі. Це моя сім’я та друзі, яких можна перелічити на пальцях однієї руки.

– Княжна Володимира веде щоденник, куди занотовує свої потаємні думки? 

– Ні, не веду. Інколи можу поділитись думками в своєму інстаграмі.

– А як вдається вести свої аккаунти у соцмережах? Наприклад, в інстаграмі скільки годин на день «пропадаєш»?

– Ой, багато... Що ж поробиш, покоління «z». Крайні дні стільки людей нових підписалось, треба якось зацікавлювати їх.

Читайте також: «Княжна Володимира 2019» про те, чим сьогодні можна «купити» прихильність глядачів та суддів

– Цьогоріч ти закінчуєш школу. ЗНО ще не сниться по ночах? Які вони ці останні місяці в школі? 

– Школу дуже люблю. ЗНО ще поки не сниться, бо весь цей час снилася «Княжна». Дуже класно зараз вчитись. Кожен шкільний день сповнений крутими моментами, емоціями, подіям та незабутніми спогадами. 
Зараз в пріоритеті – навчання. Треба добре скласти ЗНО і вступити до вишу. Тоді можна буде видихнути. Своє майбутнє бачу тільки у своїй країні, – з найкращими людьми, з найдивовижнішими краєвидами та архітектурою. Хочу миру в ній, хочу розвивати її, разом з нею рости та мудрішати. 

Тетяна ПАЛАЄВСЬКА

1

2

2

1

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024