Техпрацівниця, безробітні, підприємці: з-поміж кого обиратимуть депутатів Володимир-Волинської міськради

20 Жовтня 2020, 17:55
5247

25 жовтня володимирчани з 269 кандидатів обиратимуть депутатів Володимир-Волинської міської ради.

Депутатів, в оновленій міській раді, буде в рази менше, тому до вибору мешканцям міста слід підійти дуже серйозно.

Район. Володимир-Волинський вирішив проаналізувати списки кандидатів усіх політичних сил, які цьогоріч беруть участь у місцевих виборчих перегонах.

Найбільше кандидатів у депутати – у списках «Громадянської позиції», «Європейської солідарності», «Сила і Честь» та «За майбутнє».

Найбільше «тимчасово безробітних» – у списку володимирської «Свободи». Найменше безробітних – у списках «За майбутнє» та «Слуга народу». Загалом, серед усіх кандидатів, майже три десятки осіб – тимчасово не працюють.

Найбільше освітян увійшло до списку партії «Сила і Честь», найменше – до списку «Опозиційна платформа – За життя». Медиків найбільше в списках «Громадянської позиції» та «Батьківщини».

Ось підприємців у списках кандидатів у депутати Володимир-Волинської міської ради значно менше ніж попередні роки. Найбільше підприємців зібрали у своїх списках «Самопоміч» і «Батьківщина», найменше –  «Європейська Солідарність».

Шкода, що військовослужбовців та ветеранів АТО й  ООС у свої списки включили не всі політичні партії. І загалом, цих представників міської громади серед кандидатів у депутати цьогоріч в рази менше у порівнянні з попередніми виборами. Найбільше військовослужбовців у списках «Самопомочі». Є політичні сили в чиїх списках взагалі немає жодного військовослужбовця, або ж ветерана АТО/ООС.

Читайте також: Скільки коштів отримає Володимирщина на проведення місцевих виборів

У списках партій близько 20 кандидатів – пенсіонери. Найбільше їх у «Батьківщині» та «Європейській Солідарності».

Окрім того, до списків кандидатів у депутати Володимир-Волинської міської ради потрапили: техпрацівниця, кухар, адміністратор автомийки, директори та працівники підприємств та установ міста, юристи, голови ОСББ, нотаріус, архіваріус, адвокати, ревізор-інструктор, верстатники, працівники торгівлі.

Більше про кандидатів у депутати Володимир-Волинської міської ради можна дізнатися ТУТ.

Читайте також: На Володимирщині з’явилися «іменні»» білборди із народними депутатами

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024