ТОП-5 позитивних новин, якими у 2020 році зачитувались читачі Район.Володимир-Волинський

31 Грудня 2020, 10:00
Володимир-Волинський 5770 Джерело: Фото ілюстративне
Володимир-Волинський

Завершується нелегкий 2020 рік. Цей рік, через підступну пандемію коронавірусу, природні катаклізми та економічні негаразди, видався важким для усього світу.

Попри все, в останні дні року хочеться пригадати позитивні моменти 2020, аби на ноті позитиву зустріти ще невідомий 2021 рік.

Редакція Район.Володимир-Волинський підготувала підбірку позитивних новин за рік, які зібрали найбільшу увагу аудиторії сайту.

«Дякуємо, що протягом усього року Ви були разом із нами. Дякуємо за те, що кожен день Ви знаходили час, аби відвідати наш сайт та переглянути новини, написати коментар, або ж поділитися своєю новиною. Ми працюємо кожен день, шукаючи цікаві та актуальні теми, щоб Ви, наші дорогі читачі, завжди були в курсі того, що відбувається у Володимирі та прилеглих громадах.

Нам дуже приємно, що за цей рік число читачів Району Володимир-Волинський збільшилася в рази. Маємо надію, що у новому році Район. Володимир-Волинський залишиться Вашим вірним другом та завжди доступним інформаційним майданчиком з можливістю висловити свою думку.

Спасибі Вам, наші рекламодавці. Чекаємо Ваших цікавих пропозицій та електронних листів з «гарячими» офертами! Вважаємо, що у році новому Вам ніщо не завадить заявити про себе на сторінках нашого видання і ще більше розвинути свій бізнес. 

Будьте здорові й щасливі у новому 2021 році», – каже редакторка видання Тетяна Палаєвська.

Топ-5 позитивних новин Володимирщини

1. Місто легенд: у мережі з'явився промо-ролик про Володимир–Волинський.

Новину про промо-ролик княжого міста переглянули 14 725 разів. Ще більше поширень цієї новини було у соціальних мережах. 

Це результат роботи столичних телевізійників, фірми ТзОВ «ТВ Креатив», які взялися реалізувати один з проєктів громадського бюджету.

Нагадаємо, проєкт «Промо-ролик про місто Володимир-Волинський» – один з переможців громадського бюджету. Його автор – Світлана Федонюк.

2. Чимало переглядів набрала стаття про ветерана УПА на псевдо «Дуб» Петра Мартинюка.

Стаття Петро Мартинюк: радянські партизани були ізвєргами, часто грабували й ґвалтували жінок набрала 9601 переглядів. 

Петро Мартинюк
Петро Мартинюк

На жаль, кавалер державного ордену «За мужність» 3 ступені, кавалер ордену Володимира Великого 3 ступені та почесний громадянин Володимира-Волинського Петро Мартинюк пішов у засвіти у червні 2020 року. 

У лютому 2020 року у Володимир-Волинській міській раді відбулося урочисте вручення документів про реабілітацію Петру Мартинюку.

Світла пам’ять про борця назавжди залишиться в наших серцях.

3. «Бронзу» у ТОП-5 здобула новина про те, як у Володимирі-Волинському обрали Княжну Володимира 2020. Новина набрала 4905 переглядів.

8 березня десятеро вродливих дівчат вийшли на сцену районного будинку культури, аби позмагатися за корону і титул «Княжна Володимира-2020».

Після кількох годин конкурсів та дефіле журі обрало володарку звання «Княжна Володимира-2020».

Нею стала володимирчанка Олеся Василець.

Олеся Василець
Олеся Василець

4. Новина про те, як у центрі Володимира-Волинського відкрилась нова пекарня  набрала 4565 переглядів.

«У місті відкрилась нова пекарня «Грузинська кухня». Запашна випічка, виготовлена за старовинними грузинськими рецептами, затишна атмосфера та привітний персонал – головні атрибути закладу», – йдеться у новині.

5. Закриває ТОП-5 інформаційного позитиву 2020 новина про те, як викладачі Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу імені А.Ю.Кримського привітали своїх студентів із завершенням навчального року набрала 3970 переглядів.

«У зв’язку з пандемією COVID-19, ми не можемо повноцінно зібратися коледжною родиною на плацу в це світле свято, тому адміністрація коледжу та керівники випускних груп підготували для своїх вихованців привітання онлайн»,– йшлося у підводці до відео.

Читайте також: Рецепт з добра і любові: волинянка випікає печиво, яке шкода їсти

1

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024