У нанесені побоїв, які спричинили смерть контрактника, підозрюють мешканця Львівщини

13 Квітня 2017, 15:52
9888

Про це розповів начальник Володимир-Волинського міського відділу поліції Михайло Бобик.

За результатами розтину померлого після бійки військовослужбовця 14-ї ОМБр, як розповів начальник поліції, смерть  наступила внаслідок отриманої черепно-мозкової травми, заподіяної сильним ударом по голові.

Підозрюваним у нанесені побоїв, які спричинили смерть контрактника, є військовослужбовець цієї ж бригади, 1998 року народження, уродженець Львівщини.

Затримання підозрюваного відбуватиметься згідно норм статті 208 КПК України.

Нині вирішується питання про застосування до військовослужбовця певної міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, вночі 13 квітня, близько 00.35 години на чергову частину зателефонувала невідома особа, котра повідомила, що біля одного з розважальних закладів міста розгорілася бійка.

Через декілька хвилин надійшло ще одне повідомлення, що на вулиці Князя Романа практично без ознак життя лежить невідомий чоловік. Прибувши на місце, слідчо-оперативна група спершу не змогла ідентифікувати особу, оскільки документи були відсутні, а візуально ті, хто викликав поліцію, його не знали.

Зважаючи на важкий стан непритомного, його негайно було доправлено до реанімаційного відділення Володимир-Волинського ТМО.

Попередній діагноз медиків: закрита черепно-мозкова травма, яка спричинила травматичну кому, з якої потерпілий, незважаючи на інтенсивні реанімаційні заходи, так і не вийшов.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024