Володимир: вітали, преміями відзначали ветеранів та людей похилого віку

28 Вересня 2017, 15:40
7174

28 вересня у культурно-мистецькому центрі відбувся захід був приурочений  до Дня  ветерана та Дня людей похилого віку.

Зі словами вдячності за багаторічну працю та життєву мудрість, що є прикладом для наслідування сучасній молоді, до присутніх на урочистостях городян звернувся секретар міської ради, заступник міського голови Олег Свідерський, йдеться на сайті міської ради.

Секретар міської ради наголосив, що інакше, ніж людьми поважного віку, таких активних та небайдужих жителів Володимира-Волинського назвати не можна. Їх внесок у культурне, соціальне, мистецьке, громадське життя міста завжди помітний і належним чином оцінений, свідченням чого є значне розширення діяльності «Університету третього віку», який розпочинав свої функціонування з трьох факультетів, а тепер їх уже 7. І зараз жоден захід у місті не обходиться без участі поважних артистів. Натомість, міська влада дбає про належне соціальне забезпечення літніх людей, допомагає у організації санаторно-курортного лікування, виплаті пільг тощо.

Далі представник міської влади вручив грошові премії з нагоди відзначення Дня ветерана Лілії Білевич, Ользі Григорчук, Зінаїді Забокрицькій, Валентину Ніронову, Галині Паршуто, Наталії Грабарчук, Мілентині Козунь, Тихону Мирончуку, Вірі Шиманській, Олені Столярук, Валентині Баландіній, Петру Мерінову, Тамарі Дмітрієвій, Софії Бартаковій, Ірині Лук’яненко, Вірі Миц та Галині Трофимчук.

На завершення зустрічі перед присутніми виступили творчі колективи міста, окрім того усі охочі могли переглянути у фойє КМЦ експонати виставки творчих доробків мешканців міста.





 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024