Володимирщина: сестрички Акієви перемогли на обласному фестивалі двійнят і близнят

29 Листопада 2017, 12:48
5807

На минулих вихідних у Луцьку пройшов обласний фестиваль двійнят і близнят «Схожі на всіх і не схожі ні на кого». Перше місце на фестивалі-конкурсі вибороли сестрички-близнята Юлія та Анна Акієви з Володимирщини.

 Нагадаємо, цей фестиваль на Волині проходить не вперше. Його мета – розвиток дитячої творчості, розкриття нових обдарувань та сприяння їх подальшому розвитку, створення творчого потенціалу особистості дитини у різних жанрах сценічного мистецтва. 

Цьогріч у фестивалі двійнят і близнят, який відбувався у палаці Культури міста Луцька, взяло участь 15 пар близнят та двійнят. Юлія та Анна Акієви вибороли у цьому фестивалі-конкурсі перше місце.

Як розповіла мама близнят Василина Акієва у себе на сторінці у Фейсбук, дівчатка показували свою власну презентацію, співали пісню та грали на музичних інструментах , Юля - на скрипці, Аня - на фортепіано.

«За цю нагороду ми дякуємо Богу і вчителям, які займаються з дівчатками : вчителю по вокалу Вавринюк Наталії Панасівні, викладачу скрипки Іванусі Лесі Михайлівні та викладачу фортепіано Кандибі Неонілі Аркадіївні. Велике Вам спасибі !!!» - написала мама у своєму пості.

Вітаємо дівчаток з перемогою і бажаємо їм нових творчих звершень та досягнень!

2

1







 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024