Вбиральня працює, навіть безкоштовно: мер Устилуга про ситуацію на сервісній зоні

30 Січня 2018, 19:55
4143

Учора волинські онлайн ЗМІ облетіла інформація, що у сервісній зоні міжнародного пункту пропуску «Устилуг» закривають єдину громадську вбиральню.

На підтвердження цієї інформації навіть було прикріплене (фото) рішення Устилузького виробничого управління житлово-комунального господарства, завізоване начальником Іваном Гукало.

Прокоментувати ситуацію ми попросили мера Устилуга Віктора Поліщука.

- Найперше заспокою всіх і скажу, що вбиральня на сервісній зоні працює. А тепер поясню, про що говорить дане рішення УЖКГ, - почав розмову Віктор Ростиславович. – Донедавна на сервісній зоні працювало 5 робітників - одна прибиральниця та 4 працівники, які обслуговували вбиральню. Всі ці люди отримували мінімальну заробітну плату. Порахуйте: 5 чоловік і всім дати мінімалку. І це в той час, як за добу вбиральня могла виручити приблизно 100 гривень. Так-так, а ви думали більше? Ні, наші люди не спішать заплатити 3 гривні, вони краще - в поле, під кущик, за дерево, на заправку… Видатки почали рости, тим більше, що черг нині майже нема, людей закордон їде набагато менше. Саме тому керівництво управління житлово-комунального господарства й вирішило скоротити персонал. Залишилась лише прибиральниця, яка прибирає територію та вбиральню. А сама вбиральня працює. Ключ завжди можна взяти в страховиків. Більше того, тепер вона взагалі безкоштовна.

Мер Устилуга на завершення додав, що прикро, що вбиральня сервісної зони так «активізувала» деяких депутатів обласної ради від Володимирщини.

- А де вони були, коли ми не могли навести лад з чергами в Устилузі?! Нам тоді, ой, як потрібна була їхня допомога…, - додав Віктор Ростиславович.

В ході розмови з керівником Устилузької ОТГ також з’ясувалося, що в недалекому майбутньому сервісну зону очікує реконструкція та розширення.

Коментарі
30 Січня 2018, 23:07
Муніципалів на вбиральну поставте, всерівно ті бестолочі нічого не роблять, а зарплату отримують. <br/>Кабінет їм там зробіть!!!
30 Січня 2018, 23:37
ага і вони тоді будуть самі гадити і самі прибирати)
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024