Володимирська команда виборола призове місце на обласному спортивному фестивалі

19 Березня 2018, 19:10
1227

У минулу неділю, 18 березня 2018 року, у Володимирі-Волинському в спортивно-оздоровчому комплексі «Олімп» міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбувся ХІV обласний фестиваль «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя».

Фестиваль відбувся серед ветеранів – 35 років і старші, - повідомляють у Волинському обласному центрі фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Фестиваль організували відділ з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації спільно з Волинським обласним та Володимир-Волинський міським центрами фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 

Захід проводиться за обласною програмою «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя» серед ветеранів з метою реалізації права громадян на заняття фізичною культурою та спортом, пропаганди фізичної культури і спорту, здорового способу життя та організації активного дозвілля ветеранів.

Традиційно змагання розпочалися урочистим відкриттям, на якому виступили з привітальними словами: секретар міської ради, заступник міського голови міста Володимир-Волинського Олег Свідерський, начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради В’ячеслав Петрук та заступник директора Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Альона Ковальчук. 

Під час проведення заходу працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели обласну інформаційно-пропагандистську акцію «Червона картка» - «Реальність починається з тебе», з метою реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в області на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація», яка проходить під такими девізами: «Зроби крок до здорового способу життя !», «Разом до здорового майбутнього!», «Раз, два, три… з нами ти роби!», «Будь активним живи спортивно!».

Загалом, в обласному фестивалі взяло участь 15 команд, а це понад 400 учасників. Програма фестивалю включала п’ять видів спорту: міні-футбол або волейбол – за вибором, шахи, шашки, настільний теніс, плавання. 

За підсумками змагань призові місця розділились таким чином: серед міст перемогу здобула команда міста Луцька, друге командне місце виборола команда з Володимир-Волинського, третє – з Ковеля. 

Серед районів перше місце в команди Луцького району, друге – в команди Ковельського району і замикає трійку призерів команда Камінь-Каширського району. 
Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, дипломами, медалями, кубками а команда-переможцеь серед міст перехідним кубком від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».















 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024