Чекаємо на місячне затемнення і готуємось його пережити

11 Липня 2018, 15:28
9637

У п’ятницю, 13 липня, на землян очікує часткове сонячне затемнення. Розпочнеться воно о 04:48 за Києвом та триватиме до 07:13.

Затемнення буде частковим і побачити його можна буде лише в південній півкулі Землі, в районі Австралії, на островах в Індійському океані й Антарктиді. На жаль, українцям його видно не буде, але вплив цього явища ми відчуємо разом з усіма, - пише ТСН.

Традиційно три дні до і після затемнення вважаються найважчими для людини. До того ж, вже від 10 липня світ відчує силу майбутнього коридору затемнень.

Водночас зараз це явище припадає на період нового місяця та великої кількості планет, які будуть ретроградними, що також додатково посилюватиме їхній вплив.

Затемнення 13 липня відбуватиметься у сузір’ї Рака, яке, з погляду астрономії, пов’язане зі сферами сім’ї, материнства і домом. Якщо мовити про тіло людини, Рак впливає на захворювання шлунку та кишківника.

Зазвичай найбільший вплив від затемнення відчувають тварини та діти — саме вони перебувають найближче до потойбічного світу. Тому як на домашніх котів, так і на дітей може раптово напасти занепокоєння, а сон може бути тривожним та уривчастим.

Затемнення може суттєво вплинути і на людей, які страждають від зміни погоди. І тих, хто сповідує езотеричні погляди. Хоча навіть необізнані про затемнення люди можуть відчути раптову втому, млявість і агресію.

У зв’язку з цим існує загроза виникнення конфліктів у сім’ї та між закоханими, тому варто уважно слідкувати за своїми словами та думками, адже слово — не горобець.

У цей період не рекомендують зав’язувати нові романтичні стосунки, бо вони можуть бути короткостроковими й дуже примарними. Звичайні дружні зустрічі можуть перетворитися на закидання образ, а любовні побачення закінчитися з’ясуванням відносин. 

Оскільки у цей час на небі вишикувалося чимало ретроградних планет, не виключено, що у житті можуть з’явитися кохані чи друзі з минулого. Але не варто ганятися за примарним, оскільки на відновлення таких стосунків може буде витрачено чимало часу.

Уникайте лихослів’я. Увімкніть дипломатію на повну та спробуйте бути терплячими та поблажливими до інших людей та їхніх помилок, бо нерви будуть дуже напружені.

Нові справи та проекти краще відкласти. Якщо говорити про сферу фінансів, не слід давати в борг і вкладати кудись кошти. З важливими рішеннями цього дня теж варто не поспішати, а якщо вже щось і запланували, то підійдіть до справи виважено, впевнено та усвідомлено.

Загалом період затемнення можна охарактеризувати як час для "будиночка", який треба проскочити "поміж крапельками".

Вживайте у цей період легку їжу, багато фруктів і зелені та пийте велику кількість води. 13 липня краще зовсім відмовитися від алкоголю та тютюну і влаштувати собі день для розвантаження.

Доречним буде легкий душ або ванна для розслаблення із сіллю та ефірними оліями, наприклад, м’яти чи меліси. Під час водних процедур варто уявляти, як з вас виходить увесь негатив і чорнота. Можна запалити свічку золотого, жовтого або білого кольорів.

Варто присвятити цей день медитаціям, відпочинку та читанню. А якщо такої нагоди не буде, то тоді будьте обережні за кермом, під час подорожей і уникайте важкої фізичної активності.

13 липня уникайте великого скупчення людей. Ринків чи торгових центрів цього дня краще не відвідувати, оскільки емоції википатимуть за край.

Загалом найкраща порада для цього дня — будьте собою і намагайтеся робити те, що для вас є звичним і комфортним.

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024