Безробітним Володимирщини розповіли про трудове рабство та торгівлю людьми

13 Липня 2018, 12:17
1524

У Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського центру зайнятості відбувся семінар для безробітних «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці».

Мета даного заходу - розширення у безробітних уявлень, знань про торгівлю людьми, експлуатацію дитячої праці та поглиблення розуміння причин та наслідків трудової міграції, - інформують фахівці міськрайонної філії.

На захід було запрошено волонтера Всеукраїнського благодійного фонду «Преображення» Чернишова Олександра Євгенійовича. Він поділився з присутніми власним досвідом праці за кордоном, ознайомив учасників з основами законодавства України у сфері працевлаштування за кордоном, наслідками зовнішньої нелегальної трудової міграції, перевагами легального працевлаштування, правовим захистом громадян, які перебувають за кордоном.

Також безробітні переглянули художньо-документальний фільм у якому відображені реальні життєві історії наших співгромадян, для яких пошуки великих заробіткі за кордоном обернулися справжньою трагедією.

На завершення, Олександр Євгенійович закцентував увагу слухачів на основних критеріях визначення пропозицій нелегальної роботи за кордоном та її негативних наслідків та розповів, що потрібно знати, щоб не потрапити у трудове чи сексуальне рабство.

Нагадаємо, днями фахівці Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості провели міні - ярмарок вакансій для компанії «Укртелеком

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024