1030-річчя Володимира: відомо, що готують мешканцям та гостям міста до свята

13 Липня 2018, 19:30
Під час робочої зустрічі присутні обговорили розміщення локацій під час святкування та робочий план проведення заходів. 2702
Під час робочої зустрічі присутні обговорили розміщення локацій під час святкування та робочий план проведення заходів.

У Володимирі-Волинському тривають останні приготування до святкування 1030-річчя міста.

13 липня відбулось  засідання оргкомітету з підготовки та проведення заходів  з нагоди Дня міста, - інформує прес-служба мерії.

Під час робочої зустрічі присутні обговорили розміщення локацій під час святкування та робочий план проведення заходів. Окрему увагу приділили ходу виконання відповідальними особами робіт з підготовки до свята, проблемні питання, які виникають у процесі їх виконання та шляхи їх вирішення.

Так, передбачено проведення круглого столу «Володимир, яким ми його пам’ятаємо», свято «золотих» подружніх пар, ретро – вечірка під живий супровід духових оркестрів, урочисте богослужіння біля пам’ятника князю Володимиру у парку «Слов’янський», Міжнародний турнір зі стрибків у висоту «Володимирські висоти 2018», розважальна програма для молоді та для дітей, міжрайонна  виставка мисливських собак, святковий пробіг та велопробіг у вишиванках, гра «Бочча» для осіб з ураженням опорно-рухового апарату на “Кубок Володимира”, урочиста хода від міської ради, традиційний «Володимирський узвіз» з концертом, виставками та святковою торгівлею, виступ клубу історичної реконструкції, світлодіодне шоу та багато іншого.






Особливий акцент було поставлено на дотримання техніки безпеки, медичного супроводу, дотримання громадського порядку та протипожежним заходам під час проведення святкування.

Ряд пропозицій надійшов від громадських організацій та активістів міста. Так, вперше організатори планують показати гостям та містянам арт-перфоманс «Біла королева» – поєднання презентацій творчого об’єднання «Мисткині», виступу квартету «Родослав» та показів театрального колективу «Різнобарв’я» на основі історичних  хронологій.

Одним словом, свято обіцяє бути цікавим та насиченим. Тому організатори закликають слідкувати за анонсами, а древній Володимир-Волинський запрошує на свій ювілей, який відбудеться незабаром.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024