Маєток Nester-House: як в справжній Європі, де дбають про клієнта та його комфорт

26 Червня 2017, 09:03
6751

В об’єктив рубрики «ЗАЦІНИЛИ» потрапив маєток Nester-House, що знаходиться у найпопулярнішій влітку місцині для більшості відпочиваючих, - у Шацькому заповіднику, а якщо точніше, у селі Світязь.

Нині в самому розпалі сезон відпусток, до того ж літо саме потроху починає «виправлятися» і тішить нас приємною сонячною погодою. Одним словом, саме час для сімейного відпочинку десь на природі, поближче до води. А для нас, волинян, найкращого місця ніж мальовниче озеро Світязь годі й шукати.

Кількаденний відпочинок у Nester-House дав нам можливість повністю насолодитися усіма принадами одного з найбільших озер України та добре ознайомитися із усіма нюансами такого популярного нині сімейного відпочинку.

Отож, маєток Nester-House знаходиться в самому центрі населеного пункту, а до самого озера якихось 50-70 метрів. Поруч з маєтком знаходиться автомобільна дорога, кафе та магазини.

Будівля маєтку виконана з натурального брусу, що гарантує вам відпочинок не лише в екологічно чистих умовах, а й у естетично довершеній обстановці. Номери маєтку комфортні і затишні, облаштовані зручними ліжками та ванною кімнатою. Окрім того, майже в кожній кімнаті є телевізор з кабельним ТБ (напівлюкс, люкс, стандарт), холодильник (напівлюкс). Варто додати, що на всій території маєтку в любу пору доби, за допомогою WI-FI, ви будете мати доступ до Інтернету.

На території маєтку також є ставок, де можна рибалити цілодобово. Можна також орендувати човна і ознайомитися з красотами перлини Волині поближче.

Любителі активного відпочинку можуть орендувати велосипед, а любителі екстриму – квадроцикли. 

 А ще, тільки у Nester-House можна спробувати справжні оздоровчі чани та світязькі грязі, переконатися в їх чудодійних лікувальних властивостях. Nester-House є одним з небагатьох місць в Україні, де варять чани.
Розміри чана дозволяють паритися декільком людям одночасно, тому цей відпочинок сміливо можна назвати сімейним. Ця процедура є оздоровчо-лікувальною, так як в чан додають світязькі грязі (сапропель), які збагачені вітамінами, мінералами та корисними елементами, спеціальні трави і солі. 

До послуг відпочиваючих також тенісний стіл, професійний мангал, парковка для авто під охороною, човни, лежаки, літня кухня, альтанки.

Подбали тут і про відпочивальників з дітьми: для малечі є гойдалки, батут, велосипеди, дитячий майданчик.

Що ж до меню, то у маєтку за доступну ціну виконають любу вашу гастрономічну забаганку. А ще тут можна посмакувати смачною кавою, випити келих вишуканого вина чи бокал прохолодного пива у барі маєтку.

Персонал – ввічливий та турботливий, готовий допомогти вам у будь-яку хвилину в різних питаннях та побажаннях. Усе як в справжній Європі, де в першу чергу дбають про клієнта та його комфорт.

Для вашої зручності:

* можливість оплати послуг карткою;

* бронювання номерів за 4-7 днів до приїзду;

* можливість придбання подарункових сертифікатів на усі види послуг.

Тож запрошуємо вас у Nester-House - маєток, де комфортні умови проживання ідеально поєднуються із величчю недоторканої природи. Це місце, де можна відпочити душею і тілом, куди неодмінно захочеться повернутися знову!

Контактна інформація

Тел.: 093 663 30 08;

Тел.: 097 907 56 84;

Тел.: 099 434 40 34;

E-mail: [email protected];

Адреса: 44021 Україна, Волинська область, село Світязь, вул. 8 Березня, 8б.

Режим роботи: 24/7 без обіду, без вихідних.

 «ЗАЦІНИЛА» відпочинок Тетяна Палаєвська












 

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024