У Володимирі поліція відзначила двох шестикласників, які допомогли розкрити злочин

14 Листопада 2018, 15:19
На Волині поліція відзначила двох шестикласників, які допомогли розкрити злочин 4490
На Волині поліція відзначила двох шестикласників, які допомогли розкрити злочин

У Володимирі-Волинському поліція відзначила гімназистів, які допомогли впіймати злочинця.

Зокрема, 14 листопада весь колектив Володимир-Волинської гімназії імені Цинкаловського зібрався на урочисту лінійку, щоб відзначити шестикласників-сміливців, які допомогли у розкритті злочину, - інформує БУГ.

Із подякам до навчального закладу прибув полковник поліції та начальник Володимир-Волинського відділу поліції Михайло Бобик.

«Ми прибули з дуже почесною місією, для того щоб нагородити двох ваших учнів. Без їхньої допомоги ми б не змогли розкрити злочин. Я хочу запросити Гузь Ігор Романович та Матусевич Анатолій Миколайович», – наголосив Бобик та вручив подяки школярам.


Головний поліцейський Володимира-Волинського розповів, що 23 серпня на вулиці Драгоманова відбулося скоєння злочину. Тоді невідома особа розбила скла автівки і з його салону викрала барсертку.

«Ці два мужні хлопчаки стали свідками кримінального правопорушення. Більше того, вони не побоялися і побігли за цим злочинцем. Дякуючи їм , дякуючи їхнім показам, ми по “«гарячих слідах» розкрили кримінальне правопорушення і затримали цього зловмисника», – додав начальник поліції.

Михайло Бобик розповів, що затриманий злочинець був винним у скоєні ряду злочинів у Володимирі-Волинському.

Учні гімназії привітали своїх колег гучними оплесками. А діти від правоохоронців отримали крім подяк ще й футбольні м’ячі.

Читайте також: У Володимирі чоловік напідпитку намагався вкрасти в крамниці випивку і «закуску»

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024