У Володимирі знайшли тіло невідомого чоловіка з військовим квитком у кишені

15 Листопада 2018, 23:20
На Волині знайшли тіло невідомого чоловіка з військовим квитком у кишені 2234
На Волині знайшли тіло невідомого чоловіка з військовим квитком у кишені

У Володимирі-Волинському було виявлено тіло невідомого громадянина України, в речах якого знаходився військовий квиток на ім'я військовослужбовця військової частини А2892.

Про це інформує прес-служба 39 зенітного ракетного полку на своїй сторінці у Facebook.

«За попередньою інформацією Володимир-Волинського відділення поліції ГУНП у Волинській області, сьогодні 15 листопада 2018 року у м. Володимир-Волинський, було виявлено тіло невідомого громадянина України, в речах якого знаходився військовий квиток на ім'я військовослужбовця військової частини А2892. По даному факту розпочато розслідування.
Командування військової частини А2892 повідомляє, що власник знайденого військового квитка з вересня місяця знаходиться в розшуку як такий, що самовільно залишив військову частину та наказом командира військової частини, був виведений за штат. У рідних та близьких інформація про його місцезнаходження була відсутня. Розшукові заходи військовослужбовця результатів не дали. Від так, командиром військової частини А2892 поданий офіційний запит до Володимир-Волинського відділення поліції ГУНП у Волинській області щодо надання більш повної інформації про індефікацію тіла, причин та обставин смерті. На даний час відомо, що 16 листопада 2018 року заплановані заходи по опізнанню тіла рідними та з'ясування судмедекспертом причин смерті громадянина», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Зенітний ракетний полк, що дислокується у Володимирі, приймав гостей

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024