Агронома з Володимирщини нагороджено орденом «За заслуги» ІІІ ступеня

16 Листопада 2018, 13:48
Агронома з волинського підприємства нагороджено орденом «За заслуги» ІІІ ступеня 2481
Агронома з волинського підприємства нагороджено орденом «За заслуги» ІІІ ступеня

З нагоди Дня працівників сільського господарства нагородили чимало працівників цієї галузі, серед них і володимирчанин Роман Цизь.

Указом Президента України за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм нагороджено орденом «За заслуги» ІІІ ступеня Романа Цизя - головного агронома товариства «П’ятидні» Володимир-Волинського району, - йдеться на сторінці голова Волинської ОДА Олександра Савченко у Facebook.

На Волині розпочали святкування Дня працівників сільського господарства на Театральному майдані, у Луцьку. Ярмарок-продаж проходить сьогодні, 16 листопада 2018 року.

Чого тільки немає сьогодні на головній площі обласного центру – свиняча голова, сири, хліби, ковбаси, мед, овочі та фрукти, настоянки, і, навіть, пиво. Дегустував волинські смаколики і голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко. Окрім того, виробники, які приїхали з різних куточків регіону, залюбки частують своїми делікатесами усіх охочих задарма. Також для волинських аграріїв влаштували святковий концерт, який проходить у Дрматеатрі.

«Аграрії – це люди, які віддають своє життя землі. Є гарне українське прислів`я: «Буде хліб – буде й пісня». Воно неабияк стосується співучих волинян та родючої волинської землі. Ваші роботящі руки годують усю Волинь, та, навіть, Україну. Тож хочу щиро побажати Вам сонця у душі, сонця на землі та сонця у ваших сім`ях. І задоволення вам від результативного, плодючого життя», - привітав представників галузі Олександр Ілліч.

Указом Президента України за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм нагороджено орденом «За заслуги» ІІІ ступеня Романа Цизя - головного агронома товариства «П’ятидні» Володимир-Волинського району.

Окрім того, представники галузі отримали подяки та грамоти від голови облдержадміністрації.

Нагадаємо, День працівників сільського господарства — це і професійне свято працівників підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу України. Відзначається щорічно у третю неділю листопада.

Читайте також: Роман Цизь: Агроном – це та людина, яка має бути з полем на «ти»

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024